Det danske landshold vil ikke være at finde.

OL er lige om hjørnet, og her skal det danske herrelandshold forsøge at få revanche over franskmændene, som snuppede guldet for næsen af dem til EM.

Det bliver dog ikke nogen let opgave, da franskmændene har hjemmebanefordel til turneringen, som skal afvikles i Paris og Lille.

Noget der også skal afholdes i Paris, er åbningsceremonien. Den bliver helt særlig i år, da den afholdes ved den maleriske flod Seinen, hvilket står i stor kontrast til normalen, da det er normal kutyme, at den bliver afholdt på et stadion.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Deltager ikke

Nikolaj Jacobsen løfter nu sløret for, at det danske landshold ikke vil være at finde til åbningsceremonien, og han begrunder det med, at de danske håndboldherrer skal i aktion allerede dagen efter:

“Den del interesser mig ikke så meget. Vi skal spille dagen efter, så vi deltager ikke. Det er fint”, siger han.

Den danske landstræner beskriver det kommende OL som ‘det sværeste’, og det er der da også en særlig grund til:

“Det bliver nok det sværeste OL, der kommer til at være, fordi Frankrig er så stærke. De får nok også solid opbakning. Det bliver en hård nød at knække.”

Historien mellem de to nationer er tæt, da de har skiftes til at sejre i nylige større turneringer.

Nikolaj Jacobsen slår tilmed fast, at der vil være mange gode hold at finde til OL, men at herrelandsholdet naturligvis vil gøre deres ypperste for at gøre nationen stolte.

OL i Paris er ikke kun en prøvelse af sportslige evner, men også en fejring af internationalt fællesskab.