Nu afslører verdensstjernen, at hun måtte lyve for at få job.

Nicole Kidman afslører, at hun måtte lyve om sin højde i starten af sin karriere ved at trække en halv tomme fra, for at sikre sig auditions.

Kidman er 180 cm høj, men hun fortalte Radio Times, at hun ville foregive at være 178 cm for at få arbejde.

Det skriver The Guardian.

“Jeg fik at vide, ‘Du får ikke en karriere. Du er for høj’,” fortæller den populære skuespillerinde.

“Folk sagde, ‘Hvordan er luften deroppe?”, lyder det også.

Da hun mindedes en mislykket audition til musicalen Annie som barn, fortæller Nicole Kidman, at de, der var i konkurrence, blev målt, før de blev lukket ind i auditionrummet. På det tidspunkt var hun 163 cm høj, to tommer over det maksimale mål på 157 cm.

Alligevel formåede hun at komme ind i auditionrummet og bede om en rolle. “Jeg fik ikke rollen,” sagde hun. “Jeg fik ikke engang en opfølgningsopkald – men i det mindste fik jeg lov til at synge fire linjer af en sang”

Det har været vigtigt for Nicole Kidman at fortælle sine teenagedøtre, Sunday og Faith, at eventuelle fysiske usikkerheder, de måtte have, ikke er vigtige. “Det vigtige er, hvordan du tillader andre at sige ‘ja’ eller ‘nej’ til dig, og om du accepterer det,” siger hun og tilføjer: “Indre modstandsdygtighed som menneske, det er virkelig superkraften.”

Nicole Kidman har spillet med i en lang række film, men er bedst kendt for sine roller i Eyes Wide Shut, Moulin Rouge og Cold Mountain. Hun er blevet nomineret til fem Oscars og vandt en for bedste skuespillerinde i 2003 for rollen som Virginia Woolf i The Hours. Hun medvirker i Amazon Prime-serien Expats, der har premiere i udgangen af denne måned.