Selvom det efterhånden er ved at være noget tid siden, at Nicklas Bendtner sidst lagde sig ud med lovens lange arm, så hjemsøger fortidens spøgelser ham stadigvæk. Sagen går tilbage til tiden, hvor han var sammen med Philline Roepstorff og nogle løse ender fra den periode skal nu løses.

I den kommende uge skal Nicklas Bendtner igen for retten, da han i 2021 blev kendt skyldig i flere tilfælde af at køre uden gyldigt dansk kørekort. Det resulterede dengang i en bøde på 40.000 kroner og konfiskation af hans milliondyre Porsche Taycan.

Bendtner hævdede dengang, at han havde et gyldigt britisk kørekort.

Da han ikke var tilfreds med dommen, ankede han sagen, som nu skal behandles i landsretten. Her vil han igen bruge det britiske kørekort som argument og fastholde sin uskyld.

“Jeg har hele tiden ment, at jeg kørte med et gyldigt kørekort,” sagde han dengang. Han vil gentage dette udsagn næste torsdag, når tre dommere skal træffe en afgørelse. Anja Velbæk Mouridsen er valgt som hans forsvarer igen. Det skriver Se & Hør.

Sagen går tilbage til februar 2021, da politiet stoppede ham og konfiskerede hans Porsche. Men det var langt fra Bendtners første møde med politiet.

I 2018 blev han idømt 50 dages ubetinget fængsel og en bøde på 1.500 kroner for vold mod en taxachauffør, hvilket han afsonede med fodlænke.

Desuden har han også fået Danmarkshistoriens største bøde for spritkørsel i 2013, hvor han blev dømt til en bøde på 842.000 kroner og frakendt kørekortet i tre år. Denne sag blev også taget i betragtning i den senere sag, som han nu skal anke.