Loftet, hvor Heath Ledger døde, er solgt nu blevet solgt for hele 14,25 millioner dollars.

Loftet på Manhattan, hvor Heath Ledger døde for blot mere end 15 år siden, er solgt for 14,25 millioner dollars, fortæller The Post.

Beliggende i Soho, på 419-421 Broome St., havde Heath Ledger lejet den 4.400-plus-kvadrat-fods lejlighed for omkring $25.000 om måneden.

Ejendomsoptegnelser indhentet af The Post viser, at boligen blev solgt i sidste måned til en anonym LLC i en aftale uden for markedet.

Den 22. januar 2008 blev den australske skuespiller fundet død i sit soveværelse – hans død forårsaget af en utilsigtet overdosis af receptpligtig medicin.

Kort efter hans bortgang blev bygningen, bygget i 1873, omdannet til en ejerlejlighed og renoveret med to etager tilføjet.

Loftet består af tre soveværelser og tre badeværelser, enheden har et åbent grundplan med et stort værelse og kommer fuldt møbleret.

Til boligen hører også kasselofter og støbejernssøjler. Før og efter billeder viser, at enheden er forblevet nogenlunde den samme med opdaterede funktioner.

I årene efter er kokkens køkken blevet renoveret med avancerede hårde hvidevarer. Soveværelset har synlige mursten, og badeværelset er blevet opdateret til at omfatte marmorvægge og gulvbelægning.

Enheden har 14 fod højt til loftet, og bygningen leveres også med lydisolerede specialvinduer.

Enheden har også en brændeovn, central AC og eget vaskerum.

Ledger, der døde i en alder af 28, blev fundet af sin husholderske og en massør omkring klokken 15.30 om eftermiddagen den dag – og nyheden spredte sig hurtigt over hele byen. Fans samledes ved bygningen samme dag for at efterlade blomster og stearinlys under flaget af Ledgers hjemland Australien.

Paramedicinere reagerede, da skuespilleren var gået i hjertestop. Men deres forsøg på at genoplive ham gennem hjertelungeredning men den mislykkedes.

I 2021 blev triplex-penthouse-lejligheden i bygningen, der blev bygget efter hans død, solgt for en daværende rekord på 49 millioner dollars i centrum.

Få måneder før hans død var Ledger færdig med at filme sin rolle som Jokeren i “The Dark Knight”. Hans præstation gav ham universel ros – såvel som en posthum Oscar for bedste mandlige birolle.