Netflix er blevet sagsøgt for et kendt tv-show.

Netflix har direkte kopieret både karakterer men også plottet til hit-showet, fra en allerede udgivet bog.

Og nu er roman-forfatteren Jeff Wilson ude efter juridisk hævn.

Streaming giganten bliver sagsøgt af Jeff Wilson, som hævder, at der er alt for mange ligheder mellem en bog, han skrev kaldet: “Queen Anne’s Revenge” og Netflix-showet ‘Outer Banks’ til, at det ville være ren tilfældighed.

Ifølge retssagen, indhentet af TMZ, så fortæller Jeff Wilson, at han i 2013 udgav sin roman som følger 4 venner på en skattejagt fra et berømt skibsvrag nær North Carolinas ydre bred.

Wilson fortæller også, at hans bog endda blev promoveret af Discovery og History Channel, og han hævder, at ‘Outer Banks’-skaberne endda har tilstået.

De stolede på andre bøger og forfattere for at få inspiration til at skrive manuskrift-serien.

Forfatteren hævder, at hans bog blev kopieret for meget. Han siger, at hovedrollen og deres karakterbure er nærmest identiske med hans roman.

Og at plotpunkterne og omgivelserne også er uhyggeligt ens.

Wilson sagsøger Netflix for krænkelse af ophavsretten. Og han ønsker, at streaming giganten skal betale for ethvert overskud, de har tjent på at krænke hans roman, og et påbud, der forhindrer Netflix i at distribuere eller reklamere for “Outer Banks”.

Det er værd at bemærke, at en anden romanforfatter, Kevin Wooten, har tidligere sagsøgt Netflix og ‘Outer Banks’-skaberne og hævdede, at de flåede hans bog fra 2016 … men sagen blev afvist, efter at en dommer ikke fandt tilstrækkelige ligheder mellem de to.