Den store hiphop-stjerne Nelly opførte sig noget bizart under sin optræden på scenen, dette bekymrer hans fans.

Fans lagde nemlig mærke til, at hans øjne rykkede og rullede på en mærkelig måde.

Nelly havde et meget bizart øjeblik på scenen, og det havde fans en smule bekymrede for hans velbefindende.

Under en optræden i Melbourne, Australiens Juicy Fest onsdag d. 18. januar, gik St. Louis-repræsentanten på scenen for at performe en gengivelse af hans cross-over-hit “Over and Over” og her begyndte han at opføre sig uberegnelig gennem hele liveshowet. 

Publikum, der så den diamantsælgende kunstner, begyndte at lægge mærke til, at hans øjne rullede i baghovedet, rykkede og at han slumrede over hans ord. 

Så, mod slutningen af ​​klippet af Nellys mærkelige opførsel, kan du se kunstneren begynde at vifte bekymret med hænderne. 

Da videoen begyndte at gøre sine runder på internettet, begyndte fans at bekymre sig om Nellys bizarre opførsel, med nogle mennesker, der insinuerede, at han var høj. 

En onlinebruger gav udtryk for, at ‘Country Grammer‘- underholderen så “vasket ud”, mens han kæmpede under sin optræden. 

Se hans bizare opførsel her:

“Ligesom se på denne ni**a,” udtrykte Twitter-brugeren . 

“Han er basket, uddybet, slemt og dybstegt lmaoo.” 

En anden bruger meldte sig og hævdede, at den 48-årige emcee så ud til at være på Percocet og reagerede på pillen. “Nahh Nelly fangede 4k Perced up and on gud ved, hvilke andre stoffer han brugte.”

Forhåbentlig kan St. Lunatics-hovedhonchoen finde ud af, hvad det end var, for han har en kæmpe koncert på vej i år. 

Tirsdag d. 17. januar blev det annonceret i en officiel pressemeddelelse, at Lovers & Friends Festival ville vende tilbage for et andet år den 6. maj 2023 på Las Vegas Festival Grounds. 

Nelly er indstillet til at dukke op til den store fejring sammen med Pitbull, Missy Elliott, Summer Walker, Usher, 50 Cent, Mariah Carey og mange flere.