Sangerindens lillesøster havde forleden aften, iført sig et opsigtsvækkende outfit, som ikke helt kunne skjule brystvorterne.

Det er ikke kun den kære Miley Cyrus, som der er dygtig til at trække overskrifter til sig. Sangerindens lillesøster kan også godt.

Opsigtsvækkende outfit

I hvert fald så havde den 23-årige Noah Cyrus, vakt opsigt ved sin deltagelse til Fashion Week i Frankrig, Paris i denne uge.

Her troppede hun nemlig op i en sort tætsiddende kjole med en nedskæring, som der var dybere end de fleste.

Kjolen dækkede nemlig på ingen måde kendissøsterens bryster.

Noah Cyrus havde dog iført sig en massiv kæde rundt om halsen, i forsøget på at skjule sine brystvorter, men det var ikke helt en succes.

I hvert fald blev de luftet en smule, da hun vandrede rundt på den røde løber.

Det skriver Page Six.

Outfittet

Noah Cyrus er ikke bange for at blotte det hele.

“July”-sangerinden trådte ud under Paris Fashion Week 2023 i tirsdags, iført en dybt skåret, brystvortefri, Stéphane Rolland Haute Couture-kjole med en stor kædedetalje ved brystet.

Noah Cyrus, 23, parrede det klæbende bagsidedesign med en åben front med strømpebukser og sorte hæle for at matche hendes Morticia Addams-lignende look og rockede blegede øjenbryn for at give det et uhyggeligt look.

Hun har ikke været bleg for at vise brystet frem før.

Hun har blandt andet for to dage siden, også postet en række billeder på sin Instagram profil. Se billederne herunder:

Fans jokede om sangerens vovede ensemble i kommentarerne.

“øjenbryn [sic] og bh væk ….,” sagde en person. En anden spurgte: “Hvorfor ser hun ud som om Lady Gaga fik en baby med Marilyn Manson?” og flere kommenterede de kolde temperaturer i Frankrig.

Miley Cyrus’ yngre søster har aldrig været genert, når det kommer til hendes krop; hun fejrede sin 23-års fødselsdag tidligere på måneden ved at poste en række billeder af sig selv, hvor hun blinkede med sine bryster, hendes brystvorter dækket af stjerne-emojis.

Ikke første gang

Sidste år bar hun en ren og skær rød Jean Paul Gaultier-kjole for at optræde på “Jimmy Kimmel Live”, og hun skabte bølger i 2020, da hun optrådte i en nøgen kattedragt og forblændet bikini ved CMT Awards.

Efter at have startet 2023 med et brag, kan vi kun forestille os, hvad Noah har i vente for resten af ​​året.