Returkampen bliver altafgørende.

Onsdag venter en aften spækket med spænding og forventning i Aalborg, når nordjyderne tørner ud mod Veszprem i håndboldens Champions League-kvartfinale returkamp. Efter et omdiskuteret nederlag på 32-31 i den første kamp i Ungarn, hvor det sidste mål var midtpunkt i en stor kontrovers, er scenen sat for en dramatisk aften på hjemmebane.

Nordjydernes forsvarsstrateg, Møllgaard, deler sin forventning om at hjemmefordelen, med 5500 brølende tilskuere, skal vise sig at være netop dét, der kan vippe kampen i deres favør.

LÆS OGSÅ  Se det overraskende billede: "Tinka"-stjerne er gået fra nisseland til narkobule

Selvom, at han håber på at tendensen med et stærkt hjemmepublikum føres videre fra første kamp i Ungarn, er der dog en ting, han ikke håber vil gentage sig “Jeg håber ikke, at det er dommerne fra Moldova, der dukker op igen, men de må da gerne være lige så venligsindet overfor hjemmeholdet, så har vi et meget godt skud,” konstaterer Mølgaard over for B.T.

Frustrationen fra det første opgør sidder stadig i kroppen på spillerne, især fordi teknologien til at gennemgå tvivlsomme afgørelser mangler. “Jeg er irriteret over, at vi ikke har teknologien til at tjekke det. At der ikke er styr på det,” siger Møllgaard, som tydeligt er påvirket af situationen.

På trods af nederlaget i Ungarn, er der en tro på, at Aalborg har taget betydelige skridt mod toppen af europæisk håndbold. Klubbens anseelse og evne til at tiltrække topnavne som Aron Palmarsson er vokset, hvilket vidner om et kvalitetsløft. Det er også noget, der afspejles i interne samtaler og holdninger, hvor Møllgaard erkender, at holdet vil være dybt ulykkelige, hvis de ikke kommer med i Final-four.

LÆS OGSÅ  DR-veteran bekræfter tragisk nyt: Jeg har fået kræft

Med selvtilliden fra at kunne presse Veszprem på hjemmebanen og en halvtreds procents tro på sejr, ligger der en klar strategi foran nordjyderne. Den rutinerede Møllgaard lægger ikke skjul på, at den fysiske indsats skal maksimeres, hvis opgaven skal klares-

Onsdagens kamp lover ikke kun at blive en test af Aalborgs evner men også en aften, hvor håndboldentusiaster kan forvente hjerte i halsen fra start til slut.