Den danske Tour-vinder får ikke den fejring hjemme i Glyngøre, som han havde håbet på

Da cykelkometen Jonas Vingegaard sidste år vandt verdens største cykelløb Tour de France, havde den danske befolkning svært ved at få armene ned og smilene væk.

Og meget tyder på at den 26-årige Tour-vinder snart kan stille sig på toppen af podiet igen. Efter en kraftpræstation ved årets etaper, samt et fortsat stigende forspring over ærkerivalen Tadej Pogacar, tyder det på at Jonas Vingegaard inden længe kan kalde sig for ‘forsvarende Tour-vinder’.

Og med netop de flotte resultater i pedalerne denne sommer, tyder alt på at danskerne igen i år kan forvente den helt store fanfare, når han vender hjem fra de franske alper.

Dog er ét navn på Vingegaards gæsteliste nødsaget til at skuffe rytteren, skulle han gå hele vejen i den gule trøje, skriver Ekstra Bladet.

Den 26-årige rytter har tidligere udtalt sig om hans musiksmag, hvor valget af favoritband hurtigt faldt på danske The Minds of 99. I samme udtalelse jokere midtjyden om, at han ville blive skuffet hvis hans yndlingsband ikke dukkede op i hjembyen Glyngøre, for at optræde for lokalbefolkningen.

Desværre kan ikke engang en tour-sejr ændre på bandets stramme bookingkalender. Der bliver derfor ingen Minds of 99-koncert i Glyngøre.

Det skriver TV Midtvest.

Det er nemlig ikke lykkedes Susan Aaen, der arrangerer den store fejring i Glyngøre, at få Minds’ tourbus til at svinge forbi Vingegaards hjemby.

Det har lykkedes TV Midtvest at få en kommentar fra bandets manager, Ole Nørup, hvor han forklarer at et travlt skema kombineret med ferieplaner, gør at Niels Brandt og resten af flokken ikke kan deltage i festlighederne.

‘De spiller ikke andre koncerter, end dem der allerede er planlagt i år og er alle pt. på ferie’, skriver Nørup i en mail til mediet.