Efter tabet af Christine McVie, kommer trommeslageren nu med endnu en trist besked.

Fleetwood Mac planlægger ikke længere at optræde sammen som et band, efter at et af dets mangeårige medlemmer, Christine McVie, døde i slutningen af ​​sidste år. Det fortalte trommeslager Mick Fleetwood til The Times søndag på den røde løber til Grammy Awards.

Fleetwood sagde, at han planlægger stadig at optræde, men “ikke som Fleetwood Mac.”

“Jeg tror lige nu, jeg tror virkelig, at stregen i sandet er blevet trukket med tabet af Chris,” sagde Fleetwood med henvisning til McVie. 

”Jeg vil sige, at vi er færdige, men så har vi alle sagt det før. Det er sådan set utænkeligt lige nu.”

Fleetwood sagde, at overlevende medlemmer af bandet, tidligere og nuværende, har travlt med at turnere og udføre opgaver, og nævner de nuværende medlemmer Stevie Nicks, Mike Campbell, Neil Finn og det tidligere medlem Lindsey Buckingham.

“De kommer alle ud og leger, så jeg vil gøre det samme ved at finde folk at lege med,” sagde Fleetwood.

“Noen derude?” drillede han og lænede sig ind til kameraet, før han klukkede.

McVie, en britisk vokalist og keyboardist, døde som 79-årig den 30. november efter at have oplevet “kortids sygdom”.

“Dette er en dag, hvor min kære søde veninde Christine McVie er taget på flugt … og efterladt os jordbundne mennesker til at lytte med tilbageholdt åndedræt til lyden af ​​den ‘sangfugl’ … og minder en og alt om, at kærlighed er rundt omkring os at række ud efter og røre ved i dette dyrebare liv, som er begavet til os,” skrev Mick Fleetwood kort efter sin død.

“En del af mit hjerte er fløjet væk i dag. Jeg vil savne alt ved dig Christine McVie. Minder bugner.. de flyver til mig.”