Et af de mest skræmmende nyheder herhjemmefra i nyere tid, går en stor dag i møde

Mia-sagen begyndte, da den unge sygeplejerskestuderende pludselig forsvandt efter en aften i Aalborgs natteliv den 6. februar sidste år. Hendes forsvinden skete tidligt om morgenen og efterlod mange spørgsmål. 

Og i en længere periode har der været stilhed i den tragiske sag om den 22-årige Mia Skadhauge Stevn, der blev dræbt i februar 2022. 

Men sidenhen har en masse informationer set dagens lys. En 37-årig mand er blevet formelt tiltalt for drabet på den unge sygeplejerskestuderende. 

Men det stopper ikke her. 

Den 37-årige, der er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn, har en rædselsvækkende fortid bag sig. 

Manden er tidligere sigtet for usømmelig omgang med lig, voldtægt og drabet Mia Skadhauge Stevn. I drabet på Mia nægter han sig dog fortsat skyldig. 

Helt tilbage i 2010 satte manden sin ekskæreste og hendes mors liv på spil, da han havde klippet bremserørene over på ekskærestens bil. 

Ingen af de to kom til skade, fordi moderen havde opdaget, at bremserne på bilen ikke virkede, allerede da hun kørte bilen ud af indkørslen. 

Senere fandt politiet en skævvrider på mandens bopæl, hvilket blev forbundet med sporet på bremserøret. Manden, der dengang var 24 år, påstod dengang, at ekskæresten havde plantet værktøjet på hans bopæl. 

Men nu er der udsigt til, at den tiltalte i morgen også sætter ord på Mia-sagen, når retssagen, onsdag den 7. juni starter. 

Sådan lyder meldingen fra den tiltaltes forsvarsadvokat, Mette Grith Stage, til B.T. 

“Det er fortsat min forventning, at han kommer til at afgive forklaring”, lyder det fra den tiltaltes forsvarsadvokat. 

Og du skal blot sove én gang mere, før der tages hul på den over ni dage lange retssag, hvor der bestemt ikke er meget at skrive hjem om. 

Skulle alt gå efter planen, så falder der dom den 29. juni, hvor anklagemyndigheden har gjort sit for at overbevise et nævningeting om, at den 37-årige tiltalte er skyldig i det rædselsfulde forbrydelser, der er at finde i anklageskriftet.