Nu fortæller hun hvordan hun opdagede at hun var gravid.

Først medvirkede hun i ‘Bachelor’ i håbet om at finde kærligheden, og efterfølgende medvirkede hun i ‘Bachelorette’. Disse sæsoner er stadig tilgængelige på TV 2 Play.

Det blev dog ikke i TV 2-programmerne hun fandt kærligheden, men heldigvis gik det sådan at hun fandt kærligheden efterfølgende og i dag er hun kærester med Kristian Kjær Lindegaard.

I øjeblikket er parret på en lang rejse, hvor de blandt andet har besøgt New Zealand, Fransk Polynesien, Bali og Filippinerne.

Det var denne rejse, at parret opdagede, at Mette er gravid med deres første barn.

Læs også: Afslører: Stor ændring på vej i populært DR-program

Og det blev faktisk opdaget ved et lidt sjovt tilfælde, som Mette Nu fortæller om på sin Instagram-profil.

“Sidst i december begyndte jeg at tage mit dykkercertifikat. Under mit første møde med dykkercenteret skulle jeg svare på nogle spørgsmål om helbred. Det første spørgsmål: “Er du gravid, eller prøver på at blive det?”
Jeg satte kryds i ‘nej’-boksen og gik videre til næste. Derefter brugte jeg tre timer på teori inden mit første dyk dagen efter,” fortæller Mette i opslaget som kan ses nederst i artiklen.

Hun fortæller også at hun alligevel tænkte, at hun havde haft lidt ømme bryster, så derfor ville hun – for en sikkerhedsskyld – lige tage en graviditetstest.

Læs også: Efter dejlig nyhed: Nu sætter Mads Langer dato på

Og testen viste altså et helt andet resultalt end Mette havde forestillet sig.

“Jeg gik på toi og da jeg stod derude og så en meget utydelig streg, kom jeg ud til Krelle og så stod jeg bare der… “Den er sgu positiv”… Vi grinede og det var ikke den der klassiske reaktion, hvor man græder og omfavner hinanden, som I måske ofte ser på IG. Den var mere sådan…. “Fuck”. Men med store smil, vand i øjenkrogene og et forsigtigt: “Ja, nu ser vi lige. Vi tager en test igen i morgen tidlig,” fortæller hun.

Mette Sommer måtte derfor ringe til dykkercentret dagen efter og meddele, at hun alligevel var gravid og ikke kunne tage dykkercertifikat.

Du kan se hele opslaget herunder: