Den fremadstormende komikers store mareridt er nu hans brændende ønske

Der er efterhånden ikke den titel 31-årige Melvin Kakooza ikke kan bryste sig ved: komiker, vært, musiker, TV-vært og meget mere.

Dog er der fortsat plads til mere i Kakoozas liv – et liv han ønsker nu skal inkludere en vielsesring og barnevogn.

– Jeg er der i mit liv nu, hvor jeg gerne vil have en familie. Jeg vil virkelig gerne have børn og en kone, og jeg vil gerne have en base, fortæller Melvin i Casper Christensens podcast ‘Casper 3080 Tikøb’.

Interviewet med Christensen er første gang den unge komiker åbner op om hans drøm som familiefar. Og grunden til tavsheden skyldes en personlig frygt han selv har oplevet, når det kommer til far-mor-børn-scenariet.

– Jeg har været virkelig bange for at blive far (…) Jeg tror, det er, fordi min egen far forsvandt, og jeg har været bange for, at jeg skulle blive ligesom ham, uddyber Kakooza.

Heldigvis kan Melvin kigge sig selv i spejlet, og ikke finde afskygninger af hans manglende far, udtaler han selv.

Om hvorvidt Kakooza i dag har et godt øje til en helt speciel kvinde, ønsker han at hold privat og besvarer derfor ikke i Christensens interview. Dog informerer han om, at han nu er mere parat til at stifte familie end nogensinde før – især da han tidligere har haft frygt for at tage teten til at tage det første skridt, og starte samtaler med ukendte kvinder.

– Nogle gange, når det gode har stået foran mig, har jeg virkelig fundet på mange undskyldninger for ikke at gå den vej, fordi jeg er bange og konfliktsky. Jeg tænker ‘Hvad hvis nu det ikke går’, ‘Hvad hvis vi går fra hinanden’. Jeg kan virkelig male fanden på væggen, fortæller humørsprederen.