Nu danner Melvin Kakooza og Camilla Martin officielt par.

Hvis danskerne blev bedt om at nævne en af de varmeste tv-værter i øjeblikket, så er der sikkert mange, der ville nævne enten Sofie Linde eller Melvin Kakooza.

Sidstnævnte blev et stjerneskud på ganske kort tid, da han gik fra at vinde DM i Stand-up til kort efter at være vært på sit helt eget program ‘Helt Sort’ på moderkanalen TV2 samt sit eget talkshow.

Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 går sammen om at hjælpe Danmarks udsatte børn i ‘Alle vores børn’-indsamlingen lørdag 15. april på TV 2 og TV 2 PLAY.

Her samler værtsparret Camilla Martin og Melvin Kakooza danskerne om en aften i fællesskabets tegn, der skal bidrage til at styrke udsatte børns trivsel i hverdagen og i fremtiden.

Udsatte børn i Danmark vokser op i familier, hvor økonomiske udfordringer, fysisk eller psykisk sygdom og daglige bekymringer præger hverdagen. Det kan have stor betydning for deres trivsel.

Børnene har begrænset adgang til sociale begivenheder og fællesskaber, og mange føler sig ensomme og udenfor.

Behovet for økonomisk og social støtte er hos flere børnefamilier blevet større på grund af det seneste års inflation, prisstigninger og færre penge mellem hænderne.

Det afspejles i 50 procent flere ansøgninger om økonomisk støtte hos Røde Kors det seneste år.

Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors, forklarer hvorfor flere familier end nogensinde før søger hjælp:

“De familier, som i forvejen har kæmpet med at få enderne til at mødes, har fået det endnu sværere, og samtidig er de, som stod lige på grænsen til at få tingene til at hænge sammen, blevet skubbet ud over den grænse”, udtaler han.

Melvin Kakooza og Camilla Martin vil som værtspar føre gæster og seere gennem en vigtig aften i selskab med den danske sportselite.

Sport- og foreningslivet er med til at skabe socialt samvær, trivsel og glæde hos børn og er derfor blandt de syv indsatsområder, som indsamlingen har fokus på.