Den store efterlysning har stået på siden midt-januar. Nu bekræfter politiet deres største frygt

Det er nu blevet bekræftet, at de menneskelige rester fundet nær det område, hvor skuespilleren Julian Sands forsvandt for mere end fem måneder siden, er rester af skuespilleren.

Den britiske skuespiller forsvandt den 13. januar, kort efter sin 65-års fødselsdag, mens han vandrede i San Gabriel-bjergene i Californien under udfordrende forhold i området.

Der havde været store eftersøgninger igang både i luften og på jorden i månederne efter han blev meldt savnet. Et lig blev også fundet i weekenden, selvom identifikation ikke blev givet dengang.

Bernardino County Sheriff’s Department bekræftede den seneste tragiske nyhed i en erklæring tirsdag. Det skriver Mirror.

“Identifikationsprocessen for liget placeret på Mt. Baldy den 24. juni 2023 er blevet afsluttet og blev positivt identificeret som den 65-årige Julian Sands fra North Hollywood. Dødsårsagen er stadig under undersøgelse, og vi afventer yderligere testresultater. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til alle de frivillige, der arbejdede utrætteligt for at finde Mr. Sands,” lød det i erklæringen.

Julian Sands. Foto: Shutterstock

Julian efterlader sig sin kone Evgenia Citkowitz – som han giftede sig med i 1990 – og deres to børn, Natalya og Imogen, samt sønnen Henry fra et tidligere ægteskab.

Den afdøde skuespiller var fra Storbritannien, men han siges at være flyttet til USA med sin familie omkring 2020.

Julian – der medvirkede i film som A Room with a View (1985), Warlock (1989) og Leaving Las Vegas (1995) – blev meldt savnet i januar i år kun få dage efter sin fødselsdag.

Han siges at have været en erfaren bjergbestiger, og han mentes at være forsvundet, mens han var ude på en vandretur i Mount Baldy-området i San Gabriel-bjergene.

Det blev rapporteret, at hans bil blev fundet mindre end en uge efter, at han forsvandt, og politiet skulle have undersøgt mobiltelefondata som en del af deres eftersøgningsindsats.