Det omtalte par fortæller, at det officielt er slut

Kilder siger, at Harry og Meghan håber, at 2023 bliver deres “forsoningsår” med den kongelige familie efter et turbulent år med Netflix-dokumentar og Harrys bog, ‘Spare’.

I stedet for vil Harry og Meghan sandsynligvis forblive bag kameraerne. Det rapporterer The Sun. Det er altså slut med Netflix-dokumentarer og afslørende bøger.

Siden de erklærede deres beslutning om at træde væk fra det royale liv i 2020, har parret ellers kritiseret kong Charles, dronning Camilla, William og Kate.

Det er håbet, at denne beslutning vil spare den kongelige familie for yderligere smerte – og kilder siger, at det er, fordi de er løbet tør for materiale efter udgivelsen af ​​Netflix-serien ‘Harry & Meghan’ og Harrys bog. Det skriver Metro.

“Den periode af deres liv er forbi – da der ikke er noget tilbage at sige,” lyder det fra en kilde.

Meghan har for nylig skrevet under på en aftale med Hollywood-talentbureauet WME – og det er sandsynligt, at firmaet har rådet hende til ikke at dele alle detaljer i parrets liv offentligt.

En kilde sagde, at parret beskrev den tid, hvor Netflix-serien og bogen blev udgivet, som deres “synlighedsæra” – og nu håber de at gå videre til et “forsoningsår”.

Kilden hævder, at det er grunden til, at Harry og Meghan aldrig offentligt har kritiseret den afdøde dronning Elizabeth.