Det store spørgsmål efter Meghan Markles nye look: Prøver Meghan at blive en Kate-kopi?

Meghan Markle har haft sin første offentlige optræden, siden hun meddelte, at hun ikke ville deltage i Kong Charles’ kroning. Onde tunger siger nu, at hendes smukke nye look på mistænkelig vis er noget ens med svigerinde prinsesse Kate Middletons ditto.

Markle viste sig med en glat frisure, da hun via videoopkald optrådte til en TED Talk i weekenden. Det førte til spekulationer blandt følgere på de sociale medier.

“PLASTIK KIRURGIALARM? Triste Meghan Markle vil så gerne være Kate Middleton,” skrev en Twitter-bruger og spurgte ind til, om den tidligere skuespiller havde fået lavet mere om end blot sit hår.

En anden påstod, at Markle, der er 41 år gammel, havde fået ændret farven på sine øjne for at ligne sin svigerinde. Brugeren skrev: “Omg. Meghan Markle er jaloux og besat af prinsessen af Wales. Hun har farvede kontaktlinser på for at ligne Kate.”

“Hun ser ud som om, hun prøver at ligne Kate … men det gør hun ikke,” skrev endnu en bruger ironisk på Twitter.

Der var dog også støtter til Meghan Markle. Hendes tilhængere begyndte straks at afvise snakken om kosmetisk kirurgi.

“Meghan har ikke brugt plastisk kirurgi,” skrev en af hendes støtter. “Det handler om belysning, vinkler og sminke. Og at glatte håret er noget, mange sorte kvinder gør. Det har intet at gøre med at ‘udslette alle spor af oprindelse’. Desuden skal hvide mennesker holde mund om sorte kvinders hår.”

Flere pointerede, at hendes look ikke per automatik ligner en royals. Måske forsøgte hun nærmere at imitere f.eks. Jennifer Lopez, Kim Kardashian eller Jennifer Aniston her?

Markle har i de seneste måneder været stort set ude af rampelyset, hvilket har fået nogle til at spekulere i, om hun har fået nogle kosmetiske behandlinger.

“Jeg tror, Meghan offentlige fravær er blevet forklaret. Og det havde intet med børnene at gøre,” skrev en person, og vedkommende fik opbakning fra andre. Der blev spekuleret i mange forskellige indgreb. Alt fra facelift til hageimplantater blev der gættet på.

Hvad synes du? Ligner det, at Meghan Markle har fået foretaget nogle indgreb?