Den amerikanske skuespillerinde var ikke imponeret over størrelsen på prins Harrys pengepung, da de først mødtes.

Der har længe været drama mellem prins Harry og resten af den af britiske kongehusfamilie.

På trods at han var prins, væltede han sig ikke i penge, og det var “Suits”-stjernen Meghan Markle særdeles skuffet over.

Sådan lyder det fra kongehuseksperten Tom Bower, som blandt andet står bag bogen “Revenge: Meghan; Harry and the War Between the Windsors”. 

Bower beskriver Meghan Markle som “besat af penge”. Sådan lyder det i et interview med Daily Mail

“Hendes store overraskelse og skuffelse var, at prins Harry havde meget få penge,” siger han og fortsætter:

“Hun havde forestillet sig, at han ville være værd flere hundrede millioner dollars, hvis ikke milliarder, så det skal hun kompensere for nu.”

Han tilføjer desuden, at Sussex-parret ikke ville have råd til at leve det liv, de liver i dag, hvis de fortsat var en del af den royale familie.

“Markle vil køre i store Cadillacs og privatfly, når hun har lyst. I øjeblikket har hun brug for den slags ting.”

Det royale par blev i 2020 udelukket fra at have adgang til det britiske kongehus’ pengepung, der eftersigende lyder på en værdi af 239 milliarder kroner.

Det skete i forbindelse med, at parret opsagde deres stillinger som såkaldt seniorroyale og flyttede til Amerika.

Siden da har Meghan og Harry ifølge Forbes skabt sig en formue på godt 70 mio. kr. takket være lukrative samarbejdsaftaler med både Netflix og Spotify. 

Sussex-parrets kontrakt med Netflix skulle eftersigende være mere end 200 mio. kr. værd, så den beskedne formue på de 70 kan snildt forventes at vokse i løbet af de kommende år. 

Meghan Markle og prins Harry blev gift i maj 2018. De har sammen sønnen Archie på tre år og datteren Lilibet på snart to år.