En kilde afslører, at forholdet mellem de to royale kvinder for altid vil være ødelagt, efter Meghan gjorde dette.

Kate Middleton, hertuginden af Cambridge, har angiveligt trukket en hård streg i sandet over for Meghan Markle, hertuginden af Sussex, efter det kontroversielle interview med Oprah Winfrey.

En kilde tæt på den kongelige familie har ifølge DailyStar udtalt, at interviewet var “den sidste dråbe” for Kate.

Siden 2020, hvor Harry og Meghan besluttede at trække sig tilbage fra deres kongelige pligter og flytte til Montecito, Californien, har der været spændinger mellem de to brødre og deres koner. Men det var interviewet med Oprah, der for alvor fik forholdet til at køle af. Kate opfattede interviewet som det “ultimative forræderi”, som hun “aldrig kan tilgive”.

Harry og Meghans fortsatte afsløringer

Efter interviewet fortsatte Harry og Meghan med at dele deres liv og erfaringer i en seks-episoders serie på Netflix. Senere udgav Harry også sine erindringer, “Spare”, hvor han beskrev de udfordringer, han oplevede med sin bror og far.

Selvom William måske er interesseret i at genopbygge broerne til sin bror, mener Kate, at Harry og især Meghan har forvoldt nok skade på den kongelige familie.

“Da William fortalte Kate, at han ønsker at lægge stridsøksen ned med Harry, blev hun rasende, og de to havde en stor skænderi.” fortalte kilden.

Genforening ved dronningens begravelse

Ved dronningens begravelse i 2022 blev de fire kongelige genforenet, hvilket fik mange til at spekulere i, om der var sket en forsoning. Dog har den kongelige ekspert Robert Jobson nylig afvist dette og hævder, at Kate fandt genforeningen som “en af de sværeste ting, hun nogensinde har skulle gøre”.

Det er klart, at forholdet mellem de to par fortsat er anspændt, og kun tiden vil vise, om der er håb for en fremtidig forsoning.