Meget tyder på, at flere af de store royale-profiler inspirerer hinanden.

Prins Harrys kone, Meghan Markle, virker på et specifikt område meget inspireret af danmarks kronprisesse, Mary.

Hertuginden Meghan Markle, markede Kvindernes Internationale Kampdag forleden med et besøg på et værested for gravide kvinder, som er ramt af partnervoldens besværgelse.

Meghan donerede ifølge Hello Magazine babytøj til stedet, og på samme tid, rettede hun sit fokus på et stort og ubelejligt stigende samfundsproblematik.

Nemlig samfundsproblematikken partnervold og arbejdet for at skulle løse denne forbandelse og uhyggelige problem er noget, som vores kronprinsesse Mary i mange år har haft sit fokus på.

Danmarks kronprinsesse Mary, er den af alle kongelige, som har førertrøjen på, på området, og mon ikke at Mary har inspireret mange i andre royale kongehuse til at ville følge i hendes fodspor på netop dette samfundsproblematiske område.

Storbritanniens prinsesse Catherine er også optaget af og er med til at sætte fokus på at arbejde for at stoppe partnervold, og da Kate var på besøg i Danmark i 2022, hørte hun interesseret om Mary Fondens arbejde med samfundsproblemet.

Mary og Kate var i den forbindelse sammen på besøg i Danner Huset i København, hvor de fik hørt om arbejdet for at hjælpe kvinder, som har været udsat for forbandelsen partnervold.