Nu fortæller Medina om hvorfor, at det får hende til at græde.

Medina som er en af Danmarks førende popmusikere gennem flere år, har skabt utallige hits og markeret sig stærkt ikke kun på musikscenerne, men også i mediebilledet.

Hendes nuværende deltagelse i ‘Toppen af poppen’ for tredje gang vidner om hendes vedvarende popularitet og indflydelse i musikbranchen.

Denne sæson byder dog på en unik oplevelse for Medina, som adskiller sig fra hendes tidligere deltagelser.

En af hendes sange, ‘Større end os’, som har en dyb personlig betydning for hende, er blevet fortolket af Mekdes. Dette valg har berørt Medina dybt, da sangen er dedikeret til en nær veninde, der kæmper en hård kamp for at kunne fortsætte med at være mor til sin søn, på trods af en alvorlig sygdom.

Medinas reaktion efter Mekdes’ fortolkning af sangen var følelsesladet. Hun delte åbent i programmet, at tårerne kom, fordi sangen var skrevet til hendes veninde, som står i en svær situation.

“Hun er så fucking sej og klar på at prøve alt muligt for at kunne fortsætte med at være mor til sin lille dreng. Hun er samme alder som mig. Så jeg håber bare, at hun bliver,” forklarede Medina, hvilket understreger den dybe emotionelle forbindelse og det håb, hun nærer for sin venindes fremtid.

Du kan se ‘Toppen af Poppen’ HER.

Siden sit gennembrud i 2008 med hit-singlen “Kun for mig”, har Medina cementeret sin position som en af Danmarks mest elskede popkunstnere. Hendes musik, der ofte omhandler temaer som kærlighed, smerte og personlig vækst, har resoneret dybt med lyttere både i Danmark og internationalt.