Vil den unge prinsesse være at finde til den fine forsamling?

Der bliver budt op til fest af den fornemme kaliber, når prins Christian fylder 18 år den 15. oktober.

Og tirsdag kunne kongehuset afsløre, at dagen skal fejres med blandt andet gallataffel og balkonscener med hele familien.

Senere bliver Amalienborg omdannet til ladets fornemmeste ungdomsfest, hvor jævnaldrende fra hele landet kan møde op og fejre den unge fødselar.

Men hvilke navne der står på den kongelige gæsteliste, er fortsat ikke offentliggjort endnu. Og derfor spekuleres der over om hvorvidt kongehusets royale naboer fra Skandinavien vil modtage en invitation – især den norske prinsesser Ingrid Alexandra og svenske prinsesse Estelle.

Det svenske medie Svensk Dam forventer nemlig at Estelle, 11, snart får en royal invitation til Amalienborg, ligesom det også gjorde sig gældende da prinsesse Ingrid Alexandra fyldte 18 sidste år.

Den norske prinsesse havde inviteret adskillige af Europas unge tronarvinger til fællesmiddag i Oslo. Desværre var Christian ikke at finde til den fornemme forsamling, da han havde en vigtig eksamen på Herlufsholm Skole at skulle forberede sig på.

De skandinaviske kongehuske er kendte for deres tætte bånd, men om nogle af norske eller svenske monarker vil være at finde på prinsens store dag, må tiden vise.