Et medie hævder nu, at en kilde tæt på det britiske kongehus har afsløret hvorfor Kate Middleton er sygemeldt.

Tidligere i år blev det meldt ud, at Kate Middleton skulle opereres i maveregionen og derefter ville være indlagt 10-14 dage. Herefter ville hun blive udskrevet og skulle fortsætte en sygemelding hjemme, og at hun først ville vende tilbage til sine royale pligter efter påske.

Men nu hævder mediet Stoppa Pressarna at Kate Middleton har en depression, samt at operationen blot har været et dække for den rigtige årsag. Der blev desuden stillet spørgsmålstegn af eksperter ved, at 10-14 dages indlæggelse er sjældent efter en operation i maveregionen.

Ifølge flere personer tæt på den britiske kongefamilie er det ifølge mediet velkendt, at Kate Middleton har haft problemer med sin psykiske sundhed i flere år.

“Alle ved, at Kate ikke har haft det særligt godt, og at hun periodisk har været ‘helt under isen’. Det her med, at hun skulle være opereret i maven, er en undskyldning,” siger en kilde, som Stoppa Pressarna har talt med i London.

Kate Middleton har ikke været set offentligt siden 1. juledag, og det britiske kongehus har ikke kommenteret yderligere på hendes tilstand.