For fire måneder siden var Mascha Vang ude for et uheld, da hun styrtede på en trappe.

Hun valgte at ile til et hospital for at blive tjekket op, og her fik hun konstateret en hjernerystelse og en skadet hånd, men der var ikke tegn på nogle brækkede knogler.

Som tiden er gået har Mascha Vang dog fortsat haft massive smerter i sin hånd. Faktisk så voldsomme, at hun er vågnet om natten af ren og skær smerter, og hun valgte derfor at tage på et privathospital i stedet for at få en ‘second opinion’.

Det var et klogt valg.

Nu kan den tidligere “Vild med dans”- deltager nemlig bringe en trist nyhed med hendes følgere på hendes Instagram-profil.

“Fordi jeg stadig vågner af smerter, den stadig er hævet og stadig gør ondt. Den er rigtig nok ikke brækket, MEN… Der er revet en sene over, og nu vokser den så lidt dumt sammen og holder ikke de andre ordentligt på plads” skriver hun i et opslag på Instagram.

“Det er der så ikke meget at gøre ved åbenbart, og den bliver ikke sig selv igen. Super! Så nu skal jeg så have dem (fingrene red.) tapet sammen i tre uger, og jeg kan ærligt ikke huske hvorfor, men det er vel også lige meget”.

Vi ønsker hende en rigtig god og hurtig bedring.