Mascha Vang drømmer om nye rammer for familien. Det opdagede hendes mand Troels, på en helt særlig måde.

Hun er kendt for ofte at have en masse projekter i luften, og denne gang er ingen undtagelse. Tv-personligheden Mascha Vang har efter seks år i den rummelige villa i Kolding, som hun har delt med sin partner, Troels Krohn Dehli, nemlig besluttet sig for, at tiden er kommet til nye rammer for familien.

Parret er nemlig nu på udkig efter et mere landligt beliggende hjem, der kan imødekomme både deres og familiens behov.

LÆS OGSÅ  David Beckhams søn gjort til grin på nettet

Det skriver HER&NU.

Selvom parret nu er enige og glade over beslutningen, så var det altså ikke en, som blev truffet sammen fra begyndelsen af.

Men der gik ikke længe, før manden blev inddraget i den store beslutning:

“Troels opdagede det en morgen, hvor jeg spurgte, hvorfor han ikke var taget på arbejde endnu. Så forklarede han, at han skulle møde lidt senere og sagde, ”Hvorfor spørger du? Hvem kommer da?” Og så måtte jeg jo sige ejendomsmægleren,” fortæller Mascha Vang.

Selvom det ikke er sket på en helt traditionel måde, så er parret glade over beslutningen og håber begge på at finde deres drømmehjem.

LÆS OGSÅ  Nyt om Jonas Vingegaard: Endnu en alvorlig skade er opdaget

Den store drivkraft bag ønsket om at flytte på landet har især været den store passion for ridesport, som Mascha og hendes 11-årige datter, Hollie, har sammen.

Derfor leder familien nu efter et lille landsted, som helst skulle være sat i stand, før familien flytter ind.

“Jeg orker ikke, at vi skal lave noget, så det skal stå lækkert,” forklarer Mascha Vang, hvilket understreger hendes ønske om et sted, der fra start kan føles som et rigtigt hjem.