Marilyn Manson sagsøgt for seksuelle overgreb på mindreårig pige ‘flere gange i 90’erne’.

Marilyn Manson er anklaget for seksuelt overgreb på en mindreårig pige ‘flere gange i 1990’erne’ i begyndelsen af ​​sin karriere i en ny retssag.

Marilyn Manson bliver sagsøgt for angiveligt at have soigneret og seksuelt overfaldet en mindreårig pige “flere gange i 1990’erne” i begyndelsen af ​​hans karriere.

Musikerens rigtige navn Brian Warner, er navngivet som en sagsøgt i den nye retssag sammen med sine tidligere labels Interscope og Nothing Records.

Nu en voksen, hævder det påståede offer – der forbliver anonym som Jane Doe – anklager om seksuel vold og forsætlig påføring af følelsesmæssig nød.

Warner afviser anklagerne og hævder, at han ikke husker at have mødt hende for 28 år siden.

Etiketterne står også over for påstande om uagtsomhed og forsætlig påføring af følelsesmæssig nød, blandt andre påstande fra Doe.

Indgivet til Nassau Countys højesteret i Long Island, New York, mærker dokumenter – oprindeligt opnået af Rolling Stone – Jane som en “overlever fra barndom og seksuelt misbrug af voksne”.

Does advokater hævder, at Warners “pædofile tvangstanker og voldelig adfærd” ikke kun var “kendt af Interscope og Nothing Records”, men de blev “fejret og forfremmet for deres kollektive økonomiske gevinst”.

Brian mødte angiveligt Doe første gang i 1995, da hun var 16 år gammel, hvor han angiveligt “brugte sin rolle, status og magt som voksen og performer i musikindustrien til at få adgang til, pleje, manipulere og udnytte” hende, hvilket resulterede i. i påstået “seksuelt overgreb i to separate hændelser”.

Kun 19 år gammel

Det hævdes, at Warner i 1999, da Doe var cirka 19 år gammel, “forevigede sin pleje, manipulation, udnyttelse og seksuelle overgreb af hende i løbet af cirka 4 uger”.

Inden for retssagen hævdede det, at Doe blev inviteret på Warners tourbus ved deres første møde i 1995 efter en koncert i Dallas – hun var sammen med “en af ​​de andre yngre piger”.

Det hævdes, at Warner spurgte deres alder og skolekarakter, før de nedtog deres hjemmeadresse og telefonnumre.

“Mens de var på turbussen, udførte sagsøgte Warner forskellige handlinger af kriminel seksuel adfærd på sagsøger, som var jomfru på det tidspunkt, inklusive men ikke begrænset til tvungen parring og vaginal penetration,” hævder retssagen.

Vidner så det

Det blev hævdet, at “et af bandmedlemmerne så Warner overfalde Doe seksuelt”.

“Doe var i smerte, bange, ked af det, ydmyget og forvirret. Efter at han var færdig, grinede sagsøgte Warner af hende…

Så krævede sagsøgte Warner sagsøger om at ‘for fanden væk fra min bus’ og truede sagsøger med, at hvis hun fortalte det til nogen, ville han dræbe hende og hendes familie.”

Doe hævder, at et besætningsmedlem gav hende et 1-800-nummer til bandet og en adgangskode, så hun og Warner kunne mødes igen.

Spurgte om nøgenbilleder

Doe hævder i sagen, at Warner ville ringe til hende og chatte med hende online og bede om eksplicitte billeder af hende og hendes venner.

Det var senere samme år, at Doe hævder, at Brian overbeviste hende, stadig i en alder af 16 år, til at rejse til en New Orleans-koncert, før han “plejede” hende ved at komplimentere hendes kunst.

“Sagsøgte Warner blev derefter mere aggressiv og overfaldt igen sagsøger seksuelt, herunder kys, bed i hendes bryster, oralsex og penetration,” hedder det i klagen.

“Efter det andet overfald optrådte tiltalte Warner på en venligere måde og var pænere over for sagsøger og fortalte hende, at han ville se hende igen.”

Doe fortsatte angiveligt sin kontakt med Brian og bandet og i en alder af 18, mens de datede den daværende ‘Nine Inch Nails’-trommeslager Chris Vrenna, mødtes de igen.

Hun deltog i en Marilyn Manson-koncert, hvor et bandmedlem opfordrede hende til at deltage i en koncert i Dallas i 1999. Hun gik også til det næste show, i New Orleans, ifølge retssagen.

Det var der, at et besætningsmedlem hjalp hende med at komme backstage til audiens hos Warner. Et medlem af Warners følge fortalte hende angiveligt, at han ville fortsætte med at give hende backstage-pas.

Sagen hævder: “Atmosfæren backstage inkluderede altid tilgængeligheden af ​​store mængder stoffer, som hende og andre kunne bruge.”

Med på tour

Doe hævder, at hun tilbragte de næste fire uger på farten med gruppen, tog stoffer og tilbragte timer med Warner, hvor han ville “soignere, chikanere og misbruge” hende seksuelt.

Doe’s advokat Jeff Anderson sagde til Rolling Stone: “Denne dragt fra denne overlevende er et kæmpe skridt i at bringe lys og varme til en industri, der har skjult farer i almindelighed.

“Det er tid til at se musikken i øjnene. Nye love giver overlevende tid til at tage reel handling for retfærdighed og beskyttelse. Kraftige nye love i New York og Californien giver voksne overlevende chancen for at tage retslige skridt mod rovdyr og dem, der beskytter og tjener på dem .”

Warners advokat, Howard King, fortalte Mirror i en erklæring:

“Brian Warner kender ikke denne person og har ingen erindring om nogensinde at have mødt hende for 28 år siden. Han var bestemt aldrig intim med hende. Hun har shoppet sin opdigtede fortælling til hende. Men selv den mindste mængde af granskning afslører de åbenlyse uoverensstemmelser i hendes evigt skiftende historier såvel som hendes omfattende samarbejde med andre falske anklagere.”

“Hvis nogen faktisk sammenligner de ondskabsfulde løgne i den nye klage med indholdet af tidligere interviews, som denne kvinde har givet til pressen og på podcasts, vil de bemærkelsesværdige uoverensstemmelser vise, hvorfor denne misforståede handling ikke vil overleve juridisk undersøgelse. Brian vil ikke underkaste sig dette ‘shakedown’ – og det vil domstolene heller ikke falde for.”