Margot Robbie deler hemmeligheden om, hvad skuespillere rent faktisk sniffer under scenerne.

Margot Robbie har ødelagt Al Pacinos prustende Scarface – scene for os alle, da hun afslører det hemmelige stof, skuespillere normalt tager på scenen. Se nedenfor for at se Margots karakter fnyse Paramount-logoet:

Video: YouTube

Okay, vi ved, at Tony Montana faktisk ikke sniffede “cola”, men hvad er de falske ting lavet af?

Margot siger, at stoffet bestemt ikke er rart, og i hendes nye film, Babylon , får karaktererne snavsede hænder under Hollywoods old-school-fester i 1920’erne.

Vi kommer til at se stoffer blive sniffet af en persons nøgne krop, mens Brad Pitt falder ned fra en balkon.

I hvert fald, mens han lavede en promovering for filmen, fortalte ‘The Wolf of Wall Street‘- stjernen BuzzFeed, hvad det hemmelige “kokain-looking”-stof er, som vi ser på skærmen.

Hvad er det så?

“Så når du ser kokain i film, er det normalt vitamin B-pulver, eller hvis du faktisk ikke vil indtage det, kan det nogle gange være flormelis eller babyafføringsmiddel,” fortalte Margot Robbie til publikationen.

“De laver afføringsmidler til babyer i pulverform,” tilføjede hun.

“Ja det er ikke rart nej.”

Skuespilleren talte derefter om falske cigaretter, og hvordan de ‘lugter forfærdeligt’.

“Ja, så jeg har aldrig røget en rigtig cigaret, men jeg var ved at kæderyge disse falske cigaretter, som ikke har nikotin i, de er urte-cigaretter, men de lugter forfærdeligt, og de smager forfærdeligt.

“Ja, jeg kæderøg dem bare, fordi jeg skulle have en raspende stemme.”

Nå, seerne er blevet chokerede efter at have set den ucensurerede trailer til Babylon, som begynder med Margots karakter, der fnyser af Paramount-logoet.

I den ucensurerede trailer bliver Margots karakter hørt, før hun ses på skærmen.

Så kommer den nervepirrende prustende lyd, mens de velkendte hvide stjerner rundt om bjerget i Paramount-logoet forsvinder én efter én.

Karakteren går derefter ind i en lidenskabelig tale om sin karriere, og hvordan hun er bestemt til storhed. “Det er skrevet i stjernerne! Jeg er en stjerne!” forkynder hun.

Det er rimeligt at sige, at folk ikke var klar til, hvad nogle har kaldt “genial” redigering.

En Twitter-bruger skrev: “#Babylon-traileren starter med to personer, der sniffer ‘cola’ i 1920’erne … og hver fnys fjerner Paramount-logoet.”

De tilføjede: “Det bliver bare mere skørt derfra. Jeg ved ikke, hvad det faktisk handler om, Damien Chazelle, men… jeg indrømmer: Jeg er nysgerrig.”

En anden overrasket seer fortalte: “Skræmmer lyden af ​​Margot Robbie, der fnyser coke i begyndelsen af ​​Babylon – trailerhoppet, nogen andre, eller er det bare mig.”