Der har været rigelig med opbakning sendt Caroline Wozniackis vej inden returopgøret tirsdag – men alligevel er storebror Patrick skeptisk på hendes evner på banen.

Fans håbede. De krydsrede fingre. De heppede. Og i går aftes kunne de juble.

Caroline Wozniacki gjorde sit store og ventede comeback i tennissporten tirsdag aften ved den canadiske tennisturnering WTA 1000 i Montreal.

Her slog hun australske Kimberly Birrell i en overlegen sejr uden lige: 6-2, 6-2.

Hun går derfor videre til turneringens næste runde, hvor hun endnu engang skal bevise, at til trods for at være væk fra banen i tre år, så er hun fuld af genfunden energi og talent.

Allerede inden den første bold blev servet, blev der heppet på den 33-årige dansker i hendes store comeback på de stiplede baner, og mange danskere tror fortsat på at Caroline endnu engang kan brillere med ketsjeren i hånden.

Men der er dog også nogle tvivlere – og en af dem deler efternavn med hende.

Den tilbagevendte tennisspillers storebror, Patrik Wozniacki har nemlig sin tvivl om hvorvidt lillesøsteren atter engang kan blive blandt sportens bedste kvindelige spillere.

Det fortæller han i et interview i TV 2 podcasten “Dato”.

Selvom han naturligvis vil bakke op om Carolines vej tilbage til topklassen i tennis, så tvivler han på at hun kan hamle op med de stærke kvinder der lige nu dominerer de øverste pladser på verdensranglisten.

– Jeg tror, at 2024 kan blive et rigtig godt år for Caroline. Jeg håber, at hun når helt op i verdenstoppen, men – nu håber jeg ikke, hun lytter med – jeg har svært ved at se hende buldre derop igen. De er virkelig gode deroppe. Men hun har simpelthen modbevist mig så mange gange, fortæller han i podcasten.

Caroline er gået videre til det næste stadie i WTA 1000 hvor endnu en kvindelig modstander venter på den anden side af nettet.

Kampen forventes at blive servet i gang onsdag aften/nat.