Nu kommer svaret på det.

Det er ikke længe siden, at det blev kendt i medierne, at Jonas Vingegaard og Trine har erhvervet sig et nyt hjem.

Men der er ikke tale om et helt almindeligt hus, men derimod en luksuriøs villa ved Salling Sund, blot et stenkast fra Glyngøre.

Ejendommen på den 16 hektar store grund har tidligere været med i tv-programmet ‘Hammerslag’,

Læs også: Har du bemærket det i ‘Badehotellet’? De er far og datter i virkeligheden

Det arkitektoniske vidunder, som var udbudt til salg for 15 millioner kroner, byder på generøse 442 kvadratmeter boligflade. Ejendommen er udstyret med luksuriøse faciliteter, herunder fem soveværelser, et stort køkken-alrum og et indendørs wellness-område, der praler af en swimmingpool med modstrømsanlæg og udsigt over sundet.

Men hvad har Jonas Vingegaard og Trine måtte have op af lommen, for at købe villaen? Det får vi faktisk nu svaret på.

Ifølge B.T. har parret betalt 13,2500.000 millioner kroner for det nye hjem.

Nøglerne kommer i hænderne på Vingegaard og Trine den 1. maj. Altså kan de se frem til snart at kunne flytte ind i de lækre omgivelser.

Er du nysgerrig på villaen, kan du se mere HER.

Læs også: Dansk kendis afslører: Sprang fra ‘Vild med dans’ i sidste øjeblik

Jonas Vingegaard er for nyligt blevet udskrevet efter et voldsomt styrt, og om han kommer til at deltage i dette års Tour de France er fortsat ikke meldt ud.

“Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt,” lød det fra Jonas Vingegaard da han blev udskrevet fra hospitalet.