Smykkedesigneren har truffet stor beslutning.

Sidste sommer kom den 39-årige Mai Manniche med en ret så overraskende nyhed på Instagram. Her kunne smykkedesigneren nemlig fortælle sine mange tusinde følgere på det sociale medie, at hun var at finde på OnlyFans.

Men nu er det slut med at se letpåklædte billeder af Mai Manniche på platformen. Hun har nemlig besluttet at stoppe på OnlyFans.

Det afslører hun på Instagram.

“Det har været sjovt at bruge platformen og jeg er stolt af, at OnlyFans udvalgte mig som favorit. Men jeg må erkende, at jeg ikke har den tid det kræver. Jeg måtte bla. aflyse min tur til USA og fotoshoot med Denise Richards pga travlhed med min bogudgivelse og nyeste kollektion. En svær beslutning, men nødvendig,” skriver hun i et opslag og fortsætter:

“Jeg har fået rigtig rigtig mange fans i Danmark, men det er (desværre) tydeligt at det eneste de danske mænd ønsker – det er bestemt ikke noget de får fra mig.”

Derudover fortæller Mai Manniche, at det var hendes eks-kæreste, der fik hende til at oprette en OnlyFans-profil.

“Måske han havde håbet på, at jeg ville bruge platformen ligesom andre danske mænd ønsker?! Men der tog han gruelig fejl – jeg gik på OnlyFans for at promovere mig selv og mit brand internationalt, præcis som mange andre designere og kreative,” skriver hun og slutter:

“Men tiden er der ikke lige nu – måske jeg en dag vender tilbage. Men for nu er det slut.”