Efter mange spekulationer står Mai Manniche nu frem og bekræfter, at det var hende, grevinde Alexandras kæreste, Nicolai Peitersen, var utro med.

Indrømmelsen kommer, efter HER&NU i sidste uge kunne afsløre, at Alexandra havde droppet ham, fordi han “havde en anden”.

Ifølge smykkedesigneren har de været i et forhold siden efteråret 2021, hvor han begyndte at komme hos hende dagligt for at hjælpe efter ulykken i Belgien, der har gjort hende delvist invalid.

Kendte til forholdet med Alexandra

Hun var fuldt ud klar over, at han på det tidspunkt var sammen med grevinde Alexandra, men siden fortalte han hende, at det var slut.

“Han lovede mig gentagne gange, at forholdet med Alexandra selvfølgelig var afsluttet – og det var et spørgsmål om tid, før det ville blive meldt ud offentligt – men at det var kompliceret på grund af deres fælles forretning,” siger Mai Manniche under et interview.

Hun fortæller, at hun er i chok over, at Peitersen har “løjet så meget og så længe” og kalder det “en stor sorg at opleve så ekstrem manipulation”.

Kilder kontaktede første gang Mai Manniche vedrørende sagen, dagen før grevinde Alexandra gennem sin pr-rådgiver i forrige uge meldte ud, at hun havde droppet Nicolai Peitersen.

“Jeg har ikke yderligere kommentarer end mit opslag på de sociale medier i dag,” svarede Manniche efterfølgende.

“Jeg troede på ham”

På Instagram skrev hun blandt andet, at det var hendes intuition, der efter halvandet år med Peitersen havde fået hende til at “tage brillerne på”.

– Han fortalte mig, at der ingen anden kvinde var. Jeg troede på ham og gav ham mit hjerte. Når tvivlen kom – overbeviste han mig om, at det var mig, der så syner, og at han ikke løj. Hvordan kunne han have et forhold med en anden, når vi sås stort set dagligt, talte på tlf hvis han var i udlandet og rejste sammen?! Jeg stolede på ham, lød det i opslaget.

Artiklen fortsætter efter opslaget…

– Jeg har af hensyn til den anden kvinde han bedragede sideløbende med mig, ikke yderligere kommentarer, skrev Mai Manniche sidste mandag.

Da Nicolai Peitersen i fredags sendte en mail til HER&NU, Ekstra Bladet og B.T, stod der ikke et ord om Mai Manniche, men en undskyldning til både grevinde Alexandra og hendes sønner, grev Nikolai og grev Felix.

– Jeg har været utro, hvilket jeg fortryder dybt. Jeg undskylder uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderligt og respekterer højt, og til hendes to sønner, som jeg holder ufattelig meget af. De tre har været uvidende om det, og jeg er frygtelig ked af den smerte, jeg har bragt dem. Jeg håber de vil tilgive mig, skrev Nicolai Peitersen, der samtidig understregede, at det ville være hans eneste kommentar.