Publikum trodsede regnen til Tessa koncert på Amager

Tessa havde før oplevet, at en af hendes koncerter var blevet aflyst på grund af regn. Og vejrguderne var heller ikke med hende til dette års koncert ved AiaSound på Amager.

Regnen stod nemlig ned i stride strømme, men publikum virkede til at være ligeglade. Paraplyerne og regnslag var fundet frem.

Tessa var da også glad for publikums loyalitet trods regnen.

Ifølge Ekstrabladet skulle hun have sagt:

– “Hvor er det fucking fedt, at I er dukket op, selv om det regner!”

Noget kunne altså tyde på, at der havde været en smule bekymring fra den 25 årige sangerinde, om folk ville være mødt op i den silende regn.

Hun stod dog selv i sikkerhed for regnen inde på scenen. Hvilket hun også kommenterede på:

– “Ej, når jeg går helt herud (på kanten af scenen, red.) bliver jeg dryppet i ansigtet.”

Det våde vejr for publikum satte dog ikke en dæmper på sangerinden. I hvert fald kom der også flere frække kommentarer fra hende undervejs. Hun skulle blandt andet have sagt:

– “Vi behøver ikke engang hjælp med at blive våde, ha-ha.”

Der var dog også en blandt publikum, der havde taget sin egen form for fræk kommentar med. En mærkværdigt formet ballon.

Tessa fik da også øje på ballonen, som nok egentlig var svært at undgå for hende. I hvert fald med tanke på motivet. Hun sendte da også ballonen, og personen der holdt den, en kommentar:

– “Har du taget en oppustelig pik med til mig?”

Det var præcis, hvad personen blandt publikum havde taget med. En oppustelig en af slagsen i ballonform.

Du kan også læse om Morten Breums koncert til dette års AiaSound, hvor nogle helt specielle gæster pludselig mødte op på scenen.