En opdatering er kommet ind om DNA-prøverne, der skal vise om Julia Wendell faktisk er den forsvundne pige.

Julia Wendell blev kendt, da hun stod frem og påstod, at hun var den forsvundne britiske pige Madeleine McCann.

Siden da har sagen får verdensomspændende opmærksomhed, og nu er det på tide at få sagen afgjort en gang for alle.

Julia Wendell indsendte for et stykke tid siden nogle DNA-prøver, og nu er der nyt i sagen om dem.

DNA-svarene vil nemlig være klar i slutningen af denne uge. Sådan lyder det fra en efterforsker, der undersøger hendes påstande.

Udover det store postyr, der har været omkring Julia Wendell, så har hun også andre resultater, der skal vise sig at være skæbnesvangre for hende – uanset om hun er Madeleine McCann eller ej.

I kølvandet på knoglesmerter, næseblod og ‘unormale’ blodprøver, så mistænkes det, at pigen kan have leukæmi.

Hendes talsperson Dr. Fia Johansson, den private efterforsker og selverklærede synske, fortæller at hele situationen er meget stressende: 

“Den ene er hendes DNA-test. Den anden er hendes helbred. Begge er meget stressende, og begge gør, at hun føler sig meget utilpas og sårbar.”, udtaler hun.

Yderligere kommer Dr. Fia Johansson med en opdatering om Julias DNA-resultater, som vil afsløre, om pigen er Madeleine McCann eller ej.

“Når DNA-testen kommer, som jeg virkelig venter på hver dag, vil vi matche den med en DNA-test af Madeleine McCann,” forklarede hun.

Der er flere direkte ligheder mellem pigen der forsvandt og Julia Wendell. Blandt andet har de begge en sjælden øjenlidelse, der gør at pupillen ser fejlformet ud.

Udover det så husker Julia Wendell meget lidt fra sin barndom, og der er ingen hospitalsjournaler fra de første fem år af hendes liv, hvilket også er yderst mærkværdigt.