Der er i disse dage stor lykke hos familien.

I Badehotellet spiller han rollen som Valter, der er gift med Edith.

I den virkelige verden danner Simon Stenspil par med Anna Stokholm, og parret har netop budt deres andet barn velkommen til verden, hvilket bringer familiens medlemstal op på fire.

Det glade par, som tidligere i november annoncerede, at de ventede endnu et barn, har onsdag delt glædelige billeder af deres nyfødte datter på sociale medier.

Anna Stokholm udtrykte sin glæde på Instagram, hvor hun følges af 40.000 personer: “Vores lille overraskelse er landet. Hun viste sig at være en pige, og vi er ovenud lykkelige.”

Hun fortsatte med at beskrive fødslen som en drømmeoplevelse: “En drøm af en turbo hjemmefødsel med det sejeste hold af jordemødre og de bedste mennesker omkring os. Vi er SÅ taknemmelige og føler os helt utrolig heldige.”

Simon Stenspil bidrog også til de sociale opdateringer ved at dele et billede af deres lille piges fod og bemærkede, at hun blev født den 15. april.

Familien, der allerede inkluderer deres toårige søn Ziggy, havde igen valgt at vente med at kende barnets køn indtil fødslen, ligesom de gjorde med deres første graviditet.

Simon Stenspil er vendt tilbage i Badehotellet i den tiende og sidste sæson, og for mange var det et glædeligt gensyn, da Valter ellers ikke havde været med siden sæson 5.

I Badehotellet er også Simon Stenspils søster med – nemlig Cecilie Stenspil, der spiller rollen som fru Helene Weyse.

Du kan se Badehotellet søndag på TV 2 Play og TV 2 kl. 20.00.