Læs her hvordan det er gået for Christian og Sarah, efter at de deltog i ‘Lukusfælden’.

I gårdagens episode møder vi Sarah og Christian.

Der bor i Viborg i en lejet lejlighed, selvom Christian ejer et hus ude på landet, som han endda har købt kontant, men som tricker hans PTSD.

Sarah bekymrer sig dagligt om Christians gæld, og hun frygter, hvad fremtiden for dem bringer.

Men hverken hun eller Christian handler baseret på deres frygt.

I stedet er deres forbrug stukket af.

Klip: Viaplay Group

I gårdagens afsnit af ‘Luksusfælden’, var det Christian og Sarah, som skulle have hjælp af de erfarne eksperter til at få styr på deres økonomi.

Parret havde en samlet gæld på 910.000 kroner.

I programmet stillede eksperterne flere løsningsforslag op for parret, så de kunne blive gældsfrie en dag.

Den ene løsning var at sælge Christians hus, som de udlejede.

Selvom parret ikke var i tvivl om, at det var den rigtige løsning og sælge huset, så har de altså efter optagelserne af ‘Luksusfælden’ atter ikke sat huset til salg.

“Vores lejere vil gerne købe huset, så vi har lavet en aftale om, at de har frem til 1. maj til at finde ud af, om de kan og vil købe det,” fortæller Sarah og Christian til Realityportalen.

Derudover har Christian og Sarah heller ikke sat motorcyklen til salg, selvom de var på tegnebrættet.

“Jeg er blevet anbefalet af forskellige motorcykelforhandlere, at jeg først skal sætte den til salg, når motorcykel-sæsonen starter, fordi jeg kan få omkring 30.000 mere for den, end hvis jeg sælger den i en periode, hvor den skal opbevares,” forklarer Christian.

Ifølge deltager-parret at de har overholdt det nye budget efter at ‘Luksusfælden’s eksperter, selvom at Christian har fået opsagt sin stilling som chauffør i mellemtiden.

“Budgettet har været noget mere stramt, end det var op til og umiddelbart lige efter programmet, fordi jeg er blevet opsagt i mellemtiden. Jeg starter dog nyt job på flyvestationen i Karup den 1. marts,” fortæller Christian.

Drømmer om badeferie

I programmet der fik Christian og Sarah et rejsegavekort af eksperterne.

De har dog stadigvæk rejsen til gode, da de ønsker at spare flere penge op, inden de rejser afsted mod varme.

Parret fortæller også, at de endnu ikke har besluttet, hvor de skal rejse hen, fordi der er flere ting, som lige skal gå op.

“Der er nogle steder, hvor jeg skal bede om tilladelse til at rejse hen, da jeg er ansat i forsvaret. Der er også nogle steder i mellemøsten, jeg ikke kan rejse hen på grund af min PTSD,” fortæller Christian, der i programmet åbnede op for, at han lider af PTSD, efter sin udsendelse som soldat i Afghanistan.

“Det bliver et eller andet sted, hvor vi kan få sol og sommer. Børnene drømmer om pool og alkoholfri drinks. Vi har dog ikke travlt med at planlægge ferien, da vores førsteprioritet er at få solgt huset,” fortæller Christian og Sarah.

‘Luksusfælden’ kan ses hver tirsdag på TV3 og på Viaplay.