Eksperterne fra Luksusfælden kommer på noget af en opgave, når de skal hjælpe Rasmus fra Korsør, der blandt andet bruger 1.600 kroner om måneden på Onlyfans.

I aftenens afsnit af Luksusfælden tager Louise og Sesilie turen til Korsør, hvor Rasmus har brug for hjælp.

I Korsør bor Rasmus i en 1-værelses lejlighed, han er rigtig træt af. Lejligheden føles som et fængsel, synes han. Og Rasmus ved, hvad han taler om. Han har nemlig været inde at sidde og der vil han for alt i verden ikke ende igen.

Men Rasmus vilde forbrug holder ham fast. Han kan ikke komme videre og få det liv, det hus,  han drømmer om, før han stopper med at smide om sig med penge. 

Rasmus har blandt andet brugt 50.000 kroner på energidrik, sodavand og cigaretter på et år. 

Derudover er der også en helt særlig post under diverse – Rasmus bruger nemlig 1.600 kroner på platformen OnlyFans. Det er et sted hvor både mænd og kvinder deler billeder og videoer af sig selv. Rigtig mange deler blandt andet pornografisk indhold, hvor følgerne betaler for at kunne se med. 

Da eksperterne spørger ind til forbruger på OnlyFans bliver Rasmus lidt rød i kinderne.

“Det er piger. Det var nogle piger, der så meget godt ud, og så skulle man lige tjekke det ud. Så kostede det penge. Men det har jeg stoppet,” lyder det grinende fra ham.

Tager uventet drejning

Selvom Rasmus rigtig gerne vil have hjælp fra Luksusfælden, så han kan opnå sin store drøm om en større bolig, så tager programmet en uventet drejning.

Rasmus ender nemlig med at trække sig fra programmet – hvilket kommer som et stort chok for eksperterne.

“Jeg bliver desværre gjort til grin alle steder. Når jeg er nede at handle, så har folk i den lille lorteby, jeg kommer fra, hørt det. Det er ligeså meget for at passe på mig selv, lyder det fra Rasmus, som tilføjer:

“Jeg vil arbejde, arbejde og arbejde og så må det køre, som det hele tiden har gjort. Så må jeg tjene nogle flere penge. Jeg må gå ind og afbetale noget mere på de kviklån.” 

Eksperterne er meget ærgerlige over situationen, der har fået Rasmus til at trække sig.

“Det er så ærgerligt, at det er noget udefrakommende, der gør, at han ikke har lyst til at komme i mål,”  lyder det fra Sesilie og Louise er enig:

“Det er ærgerligt, at man bliver mødt med fordømmelse. Vi har i hvert fald stor respekt for, at de tør åbne op og gøre noget ved deres økonomi,” lyder det. 

Du kan se Luksusfælden i aften kl. 20.00 på TV3 og allerede nu på Viaplay.