Den unge stjerne skulle have været på turné med sit band indtil marts

Den tyske rapscene er i sorg efter tabet af den talentfulde kunstner Pablo Grant, bedre kendt under sit kunstnernavn Dead Dawg. Grant døde uventet den 6. februar i en alder af kun 26 år på grund af en blodprop. Nyheden om hans pludselige død blev meddelt af hans musikgruppe søndag aften, ledsaget af et stemningsfuldt sort-hvidt billede af den unge stjerne. Det skriver The Sun.

Familien bag den afdøde rapper har udsendt en offentlig meddelelse: “Kunstneren, skuespilleren, musikeren og en del af BHZ, Pablo Grant, døde uventet… som følge af en blodprop.” De udtrykte samtidig deres dybe sorg og bad om ro i denne svære tid, samtidig med at de takkede Pablos fans for deres støtte gennem årene.

Dødsfaldet kom blot dage efter, at BHZ uventet aflyste deres planlagte turné, som skulle have startet den 8. februar i Wien og afsluttes den 1. marts i Berlin. Gruppen angav “meget kortfristede sygdomsrelaterede årsager” som årsag til aflysningen, uden at forudse den tragiske begivenhed, der skulle følge.

Pablo Grant var ikke kun en anerkendt figur i musikverdenen; han havde også gjort sig bemærket som skuespiller i flere tv-shows og film, herunder “Misfit”, “SOKO Hamburg” og “In aller Freundschaft”. Født og opvokset i Berlin, hvor han fik sin skuespilleruddannelse på Transform-skuespillerskolen, havde han et sjældent talent, der overskred de kunstneriske genrer.

Fans og følgere har udtrykt deres sorg og beundring for Pablo på sociale medier, hvor mange beskriver ham som en “legende” og “en sand konge”, hvis arv og kærlighed vil blive husket og æret.