Linse Kessler kommer med en glædelig overraskelse til os på de sociale medier.

Der kan vidst ikke herske nogen tvivl om, at Linse Kessler er glad for dyr. Særligt hunde fylder hos ‘Familien fra Bryggen’-stjernen, og det skal helst være herreløse hunde fra udlandet.

Linse Kessler har flere gange været i udlandet for at hente hunde hjem uden ejer, og nu gør hun det igen.

I et opslag på Instagram fortæller Linse Kessler nemlig, at hun kommer hjem med en lille overraskelse til sin hund Bennie James. Linse har nemlig fundet en ny sød hunhund ved navn ‘Wussle’ som snart skal hjem og bo hos dem.

“Hende her har valgt mig, det er der ingen tvivl om. Såååå Bennie James, vi får en roomie om en uges tid. Hun hedder ‘Wussle’ nu, men med tiden sniger der sig nok et ‘Snuggle’ ind. Hun er et rigtig godt match i adfærd og temperament til Bennie,” fortæller hun i opslaget, hvor hun samtidig viser et billede af den søde hund.

Mistede Torben i for halvandet år siden

Hunden Bennie James har været uden en rigtig legekammerat siden slutningen af 2021, hvor Linse Kessler desværre mistede sin elskede hund, ‘Turbo-Torben’.

I november 2021 delte Linse et hjerteskærende opslag, hvor hun fortalte om dødsfaldet.

“På gensyn min smukke dejlige Turbo Torben. Du blev ikke engang 4 år, men vi fik 2 1/2 fantastiske år sammen. Din lille påkørte krop kunne ikke længere,” lød det dengang.

Tabet af Turbo-Torben fik Linse Kessler til at aflyse resten af sin bogturné.

Se hendes Instagram opslag herunder: