Sidste torsdag blev det populære iværksætterprogram erstattet af håndbold – men nu vender det tilbage med en stor ændring.

Endnu en investor i ‘Løvens Hule’ er lige på trapperne. 

Der bliver altså endnu en investor der kommer på banen i den nye sæson, der i skrivende stund ruller over skærmen. 

Og det er ikke hvilken som helst – det er nemlig Tommy Ahlers, der gør comeback som ‘gæsteinvestor’ i flere cases resten af sæsonen. 

Det oplyser DR. 

Af den grund kan man roligt sige, at Tommy Ahlers er inde igen. 

Det betyder, at DR har sat endnu en stol i studiet, hvorfor der nu vil sidde seks investorer foran en række iværksættere, der kommer med håbet om en investering. 

Tommy Ahlers lægger heller ikke skjul på, at han prompte takkede ja til at deltage, da DR spurgte om han kunne være frisk på at vende tilbage i en sjette stol i nogle programmer. 

Det er de færreste, der ikke kan nikke genkendende til Tommy Ahlers, der var blandt investorerne, da ‘Løvens Hule’ fik premiere på DR tilbage i 2015. 

Men hans eventyr i hulen lakkede mod enden efter tredje sæson, da han i stedet blev uddannelses- og forskningsminister i Lars Løkkes Rasmussens VLAK-regering. 

Og man skal ikke spole tiden ret meget tilbage, før Tommy Ahlers var fortid i Folketinget. 

I 2021 stoppede han, og nu vender i stedet tilbage i ‘Løvens Hule’. 

I dag investerer han fra sin egen fond med overvejende fokus på den grønne omstilling. 

Det populære program, der har en høj stjerne hos mange danskere, blænder op i dit fjernsyn på DR og DR-TV torsdag den 26. januar.