‘Løven’ deler stort øjeblik på de sociale medier

Vi er knap halvvejs færdig med årets første sommermåned, hvilket har kunne mærkes i det ganske land.

Solen brager derudaf, festivalerne byder op til dans og fællessang – og så bliver gaderne snart fyldte med glade studenter og studiner.

Og netop sidstnævnte kan mange stolte familier se frem til, når deres teenagebørn får deres velfortjente studenterhuer på, og der snart skal nydes alkoholiske drikke på studentervognene, der både kan ses og høres på landevejene og i bylivet.

Én af disse mange stolte fædre er hele Danmarks Jesper Buch fra det populære program ‘Løvens Hule’.

Han kunne nemlig overvære datteren, Fie Buch, få den velfortjente studenterhue på hovedet, efter et endt gymnasieforløb på IBC Kolding.

Buch kunne ikke blot tænke tilbage med nostalgiske tanker på hans egen gymnasietid, ved at se på datteren modtage studenterhuen. IBC Kolding (tidligere kendt som Kolding Købmandsskole) er nemlig Just East-stiferens gamle uddannelsesinstitution, hvor han selv fik huen på hovedet i 1995.

‘Så blev min ældste datter student… Og så endda på samme skole som da jeg blev student. Et kæmpe stort tillykke til dig min skat’ skriver den stolte far på et opslag på hans offentlige Instagram-profil.

Og der skulle naturligvis også lyde en tak til forretningsmandens tidligere uddannelsessted, hvor han selv kunne putte en studenterhue på hovedet for 28 år siden.

‘Og tak til IBC Kolding for at passe godt på vores børn’ slutter han opslaget af med.