Den elskede TV-vært løfter sløret om hendes fremtidige projekt

Mange danskere fik et smil på læben, da Lise Rønne kunne afsløre, at hun snart vender tilbage på dansk TV.

TV 2 kan nemlig snart løfte sløret for deres næste store programsatsning, hvor fans af klassiske ‘whodunit’ mordmysterier a la en de traditionelle Agatha Christie-kriminoveller, kan se frem til at ville udspille sig for rullende kameraer.

Det fortæller Se og Hør.

Der er tale om realityprogrammet ‘Forræder’, hvor Rønne som programmets værk skal guide deltagerne igennem mordmysterierne, hvisken i krogene og knive i ryggen.

Programmet blev introduceret i Tyskland under titlen ‘De Verraders’, og har sidenhen fået genindspilninger i både USA, England, Australien, Holland og Belgien.

I sin enkelthed går programmet ud på, at 18 kendte danskere flytter ind på et imponerende slot. Her er deltagerne blevet hemmeligt udvalgt til at spille rollen som enten loyal eller forræder.

Seerne kan derfor glæde sig til alle de kendte intriger vi kender fra reality-konceptet: løgne, manipulation, fordomme og knuste hjerter – dog med et morderisk twist, der vil få det til at løbe koldt ned af ryggen på deltagerne.

Selv lyder det til at den 44-årige værtinde i dén grad glæder sig til, at programmet bliver vist på den danske sendeflade.

– Det er, hånden på hjertet, det mest nervepirrende og skidehamrende sjove program, jeg kan huske at have lavet (…) Det involverer likvideringer, kidnapninger, kutter, konspirationsteorier, ja, voksne mennesker, der leger amok, og det er der jo så ufatteligt meget godt at sige om, kunne den spændte vært afsløre.

Hvilke kendte danskere der har takket ja til at pakke kufferten ud på den skumle lokation, er endnu ikke blevet offentliggjort.