Den udgået Real Housewives of Beverly Hills-stjerne Lisa Rinna planlægger angiveligt at lancere sit eget familie-reality-tv-show for at tage kampen op mod The Kardashians.

Real Housewives of Beverly Hills-stjernen Lisa Rinna planlægger angiveligt at lancere sit eget reality-tv-show i et forsøg på at ‘overgå Kris Jenner og The Kardashians’.

Den amerikanske tv-stjerne, 59, annoncerede tidligere på måneden, at hun forlod hit-Bravo-programmet efter otte sæsoner, der strækker sig over næsten 10 år.

Men nu hævder en insider, at mor-til-to planlægger at blive ‘den mest magtfulde reality-mogul i Hollywood’ og overhaler momageren Kris’ årtier gamle imperium.

Hendes exit fra Real Housewives har angiveligt “sat hende op til en lønningsdag af episke proportioner” – noget chefer kan “bygge en stor reality-franchise op omkring”.

Efter rygter om, at hun blev fyret fra showet, hævder en Bravo-insider, at Lisa og hendes familie ønsker at “låse noget ned inden maj”.

“Det bliver interessant at se, om Bravo går op og udvikler et nyt show for Lisa, eller om hun går over til at streame, som The Kardashians har gjort,” sagde de til The US Sun.

“Lisa er en slags T-1000-versionen af ​​Kris Jenner, og hun kommer til at være fuldstændig hensynsløs og ubarmhjertig med at slå sin næste reality-koncert fast.

“At træde andre mennesker over tæerne er det sidste, hun er bekymret for, og ingen er bedre positioneret til at være en efterfølger til Kris og den franchise end Lisa og hendes familie.”

Tv-personligheden indrømmede for nylig, at hun “hadede” det sidste år med at filme RHOBH og sagde, at historier ofte blev vist fra kun én persons synspunkt.