Lisa Marie Presleys offentlige begravelse i Graceland.

Lisa Marie Presleys fejring af livet i Graceland fandt sted i dag, da hendes familiemedlemmer, venner og utallige Elvis Presley – fans samledes for at ære hende.

Priscilla Presley ankom med sin familie, inklusive sønnen Navarone Garibaldi, datteren Riley Keough og Lisa Maries eksmand, Michael Lockwood.

Mange kom for at sørge

Det er uklart, om Lisas døtre Harper og Finley var til stede i den offentlige tjeneste eller om tvillingerne kun deltog i det private familiemindesmærke, der fandt sted tidligere i weekenden.

Austin Butler, der spillede Elvis i den nye film, ankom med Kaia Gerber. Austins søster Ashley Butler siges at have sluttet sig til ham for også at vise respekt.

Lisas far Elvis’ højtidelige sang, “He Touched Me” blev spillet, mens minde-livestreamen ventede på at begynde, samt en rørende duet af Lisa og hendes far, der sang ‘Where No One Stands Alone.’

Mindehøjtidligheden starter

Mindesmærket startede med en opførelse af “Amazing Grace”, sunget af Jason Clark og Tennessee Mass Choir.

Producer Joel Weinshanker gav derefter åbningsreplikken. Han sagde, at Lisa Marie efterlod instruktioner om hendes ønsker til hendes mindesmærke og sagde “gør det ikke trist.”

Borgmesteren kom også

Under en hyldest listede den tidligere borgmester i Memphis AC Wharton en masse af de berømte børn, der blev født efter Lisa Marie.

Her talte de om Lisa som værende den, der kom før dem alle og kaldte hende:

‘et skarpt lys og, “billedet af en konge.”

Billy Corgan fra The Smashing Pumpkins fremførte derefter sit bands sang “To Sheila” fra 1998.

Sarah Ferguson talte om sit venskab med Lisa og mindede om, hvordan de kaldte hinanden “Sissy”.

Alanis Morissette fremførte sin 2021-sang “Rest” til ære for Lisa.

Priscilla læste et smukt personligt digt med titlen:

“Den gamle sjæl”, og sagde “… et knust hjerte var årsagen til hendes død, nu er hun hjemme, hvor hun altid hørte til, men mit hjerte savner hendes kærlighed.”

Guns N’ Roses optræder

Rockeren Axl Rose fremførte derefter Guns N’ Roses-hitsangen “November Rain”.

Mindesmærket sluttede med en besked om, at donationer til Lisas minde kunne gives til Elvis Presley Charitable Foundation.

Den afdøde sangers mindehøjtidelighed gik ned på forsiden af ​​Elvis’ legendariske ejendom i Memphis.

Som forventet, var der et imponerende fremmøde for at hædre King of Rock ‘n Rolls eneste barn.

Efter gudstjenesten var der en procession til Lisas sidste hvilested i Meditationshaven – et område i Gracelands baghave, hvor flere andre Presley-familiemedlemmer er begravet, inklusive hendes far og hendes søn, Benjamin som der døde af selvmord i 2020.