Nu kommer der en mere.

Reality-stjernen Linse Kessler, især kendt fra ‘Familien fra Bryggen’, afslører nu, at hun har kastet sig over et nyt og spændende projekt. Mens hun er mest kendt for sit deltagelse i det populære tv-program, har Linse gennem sin karriere involveret sig i adskillige andre aktiviteter, herunder flere virksomheder og deltagelse i forskellige programmer.

I en nylig Instagram-opdatering deler Linse sin seneste glæde, hvor hun præsenterer et projekt med fokus på personlig trivsel. I en smilende video annoncerer hun, at hun vil indspille en ny sang, og hendes begejstring er tydelig.

“Ind imellem gør jeg noget, der lader mine glædebatterier op, og det er skide vigtigt,” skriver hun i opslaget og fortsætter i videoen med at afsløre detaljer om det kommende musikprojekt.

I videoen fortæller Linse entusiastisk om den kommende sang, hvor hun medgiver, at hun ikke er en professionel sangerinde, men at kærligheden til sangen motiverer hende til at forfølge denne passion. Sangen forventes at indeholde nøgleord og temaer relateret til hendes liv og den elskede Bryggen.

Det er ikke første gang, at Linse bevæger sig ind i musikverdenen. Tidligere har hun udgivet sange som ‘Stop the Killing’ og ‘This Is for the Ladies’. Med hendes seneste musikalske projekt ser det ud til, at Linse fortsætter med at udforske nye kreative udfordringer og sprede glæde gennem sin kunstneriske passion.

I kommentarfeltet er kommentarerne strømmet ind fra Linses mange følgere, mange skriver, at de glæder sig til at høre Linses nye sang.

Du kan se opslaget herunder: