Den evigt populære Linse Kessler kommer med en trist meddelelse.

“På gensyn Daddy”. 

Sådan indleder Linse Kessler et opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Her løfter hun sløret for, at hendes far er gået bort. 

Og selvom hun ikke lægger skjul på, at deres forhold har været en dans på røde roser, så går det hjerteskærende opslag lige i hjertet. 

“Ole Luther Christiansen 1939-2023, Far til Gitte, Tine og jeg, tjekkede så fint ud igår aftes. Jeg husker ham fra min unge barndom, et par ‘hej’ på bryggen igennem ungdommen, og så mødtes vi i Torremolinos i 2018. Vi var hverken Father eller Daughter of the year, men jeg er glad for at vi fik krammet hænder inden du smuttede i forvejen”, lyder det videre i opslaget. 

Hun benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han i den grad levede livet: 

“Du levede livet Daddy, din guitar og din dejlige sangstemme, du spillede trusserne af damerne din charmør, du jammede med de største, John Mogensen, Lille Palle, rundt på de brune beværtninger på Christianshavn og Bryggen og Vesterbro. Du var gift 6 gange, plus alle de andre Ladies. 

Nååå ja, ‘Tak’ for at opkalde mig efter LENIN (LENINa) din gamle kommunist. Igår blev der spillet og sunget alle dine yndlingssange, danske, svenske og engelske, mine søstre synger guddommeligt, det gør jeg IKKE, men det var ligemeget, du og vi fik en smuk afsked. God rejse din høje flotte Mand. 

Tak Gitte, Tine, jeres smukke unger, Tine’s mand, Ida og Jesper”. 

Og opslaget er bestemt heller ikke gået ubemærket hen. 

Der er tikket et hav af kommentar ind, der alle sender tanker til Linse. 

Du kan se opslaget ved at trykke her

Og vi her på redaktionen sender også de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.