Linse Kessler og Vlado Lentz tager i deres podcast ‘Linse og Vlado – På kanten‘ fat på et usædvanligt emne – utroskab. I den seneste episode deler ‘Bryggen’-stjernen åbent om sit forhold til utroskab:

“Når man bliver lidt ældre, så tænker man over, hvordan man egentlig har levet, og hvad har jeg egentlig bedrevet af gode og dårlige ting,” udtaler Linse Kessler og afslører, at hun næsten altid har været utro. Undtagelsen var hendes sidste kæreste for 12 år siden.

Linse, der ofte har haft toårige forhold, afslører også to principper, hun altid har fulgt i disse kontroversielle relationer. Hun har undgået at blive opdaget og har været omhyggelig med ikke at såre nogen.

“Dem, jeg har haft derhjemme, har været hyggelige nok at bo med og spise sammen med,” siger hun og understreger, at hun har undladt at såre sin partner. Hun deler også sin tilgang til åbenhed i forhold til den anden person: “Man skal sige til den person, man har ved siden af, at ‘jeg har en derhjemme, som jeg er rigtig glad for, så du er bare min hygge.'”

Selvom utroskab for mange kan vække dårlig samvittighed, fastslår Linse, at hun har kunnet leve med det, da hun prioriterede ikke at blive opdaget og undlod at udvikle for stærke følelser for sin sidespringspartner.