Nu kommer hun med opråb.

Line Hoffmeyer  danner par med komiker Lasse Rimmer.

Lasse Rimmer er far til to piger, som han har fra et tidligere forhold. Parret har før været i fertilitetsbehandling, som Line tidligere har delt åbent fra.

Det blev sat på pause, hvorefter parret kort efter brød med hinanden. I dag danner de igen par. 

Nu er det december, hvilket for mange børnefamilier byder på nissedøre, løjer, gaver, julekalendere og alt hvad dertil hører. Det er noget som der i øjeblikket er en del fokus på, på blandt andet det sociale medie Instagram. Her italesætter flere, at december byder på stress, blandt andet fordi, at der skal laves nisseløjer med mere for børnene.

I den forbindelse kommer der nu et ærligt opråb fra Line.

Det skete forleden i en story på hendes Instagram-profil

“Nu har jeg julepyntet, kværnet pebernødder og planlagt juleferie. Jeg har gjort alt for at hygge, men jeg synes, december bliver vanskeligere og vanskeligere, jo ældre jeg bliver,” lyder det fra Line, der videre uddyber hvorfor det er svært: 

“Mit instafeed er et stort ‘nisseløjer’ og ‘nissedøre’ show. Hold kæft, hvor gad jeg bare godt, at jeg også var mor og kunne forkæle en lille spradebasse med daglig julesok, drillerier, blå spaghetti og julekalder i fjerneren hver dag.” 

Derfor vil hun også gerne huske forældre på, også at værdsætte at der skal laves disse ting for børnene.

“Så midt i al snakken over, hvor meget julen kræver af forældre, så bare en lille (meget kærlig) opfordring om også at bruge bare et øjeblik af julen på at værdsætte det, at man var heldig nok til at blive mor,” lyder det fra Line Hoffmeyer.