Nu er der dejligt nyt fra Jonas Vingegaard.

Jonas Vingegaard, rytter for holdet Visma-Lease a Bike, meddeler på platformen X, at han nu forlader hospitalet efter en alvorlig ulykke. “Hej allesammen, nu er det tid til, at jeg forlader hospitalet,” deler han i et opslag.

Det skriver B.T.

Læs også: Husker du Hyacinth fra ‘Fint skal det være’? Sådan ser hun ud i dag

Den danske cykelrytter kom til skade under et dramatisk styrt i Baskerlandet Rundt den 4. april og har siden været indlagt på Txagorritxu-hospitalet i Vitoria. Ulykken resulterede i et brækket kraveben, flere brækkede ribben og en punkteret lunge.

Jonas udtrykker stor taknemmelighed over for det medicinske personale: “Jeg vil gerne takke hele den medicinske stab for at tage sig så godt af mig.” Han er også taknemmelig for den støtte, han har modtaget fra omverdenen: “Og jeg vil også takke alle for den moralske støtte.”

Læs også: Geggo har droppet botox: Bruger i stedet dette ældgamle trick

Han tilføjer, “Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer hjertet! Nu er det tid til at komme sig helt.”

Jonas Vingegaard har hurtigt gjort sig bemærket på den internationale scene. Den unge dansker, som kører for Jumbo-Visma holdet, har allerede markeret sig som en af de mest lovende talenter i professionel cykling.

Jonas Vingegaard, der oprindeligt kommer fra det nordlige Danmark, fik sit store gennembrud i 2021 under Tour de France, hvor han imponerede cykelverdenen ved at slutte som nummer to. Dette resultat kom efter en række stærke præstationer i bjergene, hvilket bekræftede hans evner som klatrer og grand tour rytter.