Den tidligere ex James Bond, George Lazenby synes at den lækre hunger games hunk, Liam Hemsworth burde blive den nye agent 007.

“Aussie, Aussie, Aussie!!!” Siger George Lazenby.

Liam Hemsworth burde tage over som agent 007 for Daniel Craig, kommer det fra ham der tog teten efter Sean Connery.

George Lazenby, bedre kendt som Bonden efter Sean, fortæller til TMZ at Liam fortjener Hollywoods berømte licens til at dræbe af en lang række årsager.

For det første, siger George, at Liam har det skuespil-cv, der er en rolle værdigt som den næste MI6-agent plus at han har nok erfaring til at kunne håndtere mediebevågenheden og granskning.

De forskellige James Bond skuespillere gennem tiden. Foto: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

George var den yngste James Bond på kun 29 år, da han blev castet til at erstatte Sean Connery, dog mener han at den 32-årige Liam sagtens kunne spille Bond i det næste årti, alt imens han har sit ungdommelige udseende ligesom George har. Hvis han selv skulle sige det.

Så er der også den australske forbindelse. George og Liam er begge fra “Down under”. Hver eneste James bond til dato har været af britisk afstamning.

Vigtigst af alt, siger George, at den næste Bond skal være “Skør nok, arrogant nok, selvsikker nok, ambitiøs nok til at kunne påtage sig rollen” fordi Craig, ligesom Connery, er en svær en at være efterfølger for.

Men ligger du det hele sammen, så passer Liam ind i alle boksene. Siger George.

Der har også været løse rygter om hvorvidt den nye bond skal være en kvinde eller ej.