I kvindernes omklædningsrum mødte de kvindelige svømmere et noget anderledes syn, end de er vant til.

Riley Gaines opfordrer NCAA til at etablere separate omklædningsrum for transgender atleter, der deltager i kvindelig sport.

Kvindesports-advokaten Riley Gaines opfordrer NCAA til at etablere separate omklædningsrum til transkønnede atleter, der konkurrerer i kvindesport, efter at hun og hendes holdkammerater blev tvunget til at klæde sig af foran University of Pennsylvania-svømmeren Lia Thomas efter et stævne sidste år.

I et interview på “America Reports” onsdag opfordrede den 12-dobbelte All-American og femdobbelte SEC-mester National Collegiate Athletic Association til at lave separate omklædningsrum til transkønnede atleter, og fortalte om sit eget ubehag, da hun blev udsat for Thomas’ ” mandlige kønsorganer” i et kvinders omklædningsrum efter et møde.

Udsat for mandlige kønsorganer

“Vi var ikke på forhånd advaret om, at vi ville dele omklædningsrum med Lia. Vi gav ikke vores samtykke, de bad ikke om vores samtykke, men i det omklædningsrum vendte vi om, og der er en 6’4″ biologisk mand tabte sine bukser og så os klæde os af, og vi blev udsat for mandlige kønsorganer,” sagde Gaines.

Thomas havde angiveligt startet processen med hormonbehandling på det tidspunkt, men var ikke blevet opereret.

Værre for mig end konkurrencen

“Det var værre for mig end konkurrencen,” sagde Gaines. “Ikke engang sandsynligvis for et år, to år siden, ville dette være blevet betragtet som en form for seksuelle overgreb, voyeurisme. Men nu lader de ikke engang bare det ske, det er næsten, som om disse store organisationer opmuntrer til det.

Gaines, der tirsdag deltog i præsident Bidens State of the Union som gæst hos ‘rep’.

Lisa McClain, R-Mich., har været på forkant med at sikre, at kvindelige atleter har lige muligheder for at præstere i kvindesport, efter at hun ikke fik andet valg end at dyste mod Thomas, en biologisk han, i en national svømmekonkurrence, hvor de to blev lige op til femtepladsen. 

Kampen udløste en løbende debat om transkønnede kvinders berettigelse, med kritikere, der citerede uretfærdige fysiske fordele som højde, muskelmasse og hjerte- og lungestørrelse.

Som talskvinde for Independent Women’s Forum sagde Gaines, at NCAA ikke kun undlader at beskytte integriteten af ​​kvindesport , men det er blevet en mester for transkønnede kvindelige atleter i de senere år.

“Selvfølgelig, efter NCAA mesterskaber, nominerede NCAA derefter Thomas til NCAA Woman of the Year, så vi [de] fejrer denne bevægelse. Dette er ikke noget, der skete tilfældigt på en engangsbasis,” sagde hun. 

“De opmuntrer [biologiske] mænd til at konkurrere i kvindesport.”

Beskyldninger til ‘Det Hvide Hus’

Gaines beskyldte også Det Hvide Hus for at fremme “kønsideologisk propaganda”, og anklagede administrationen for at presse på for at få flere kvindeidentificerende mænd til at konkurrere i kvindesport over hele landet.

“Helt ærligt, du har alle disse mennesker hele tiden fortælle mig, hvor modigt det er at tale til dette, og hvor modig jeg er, men sandelig gør det nogen modig bare at anerkende, at kvinder fortjener lige muligheder?” spurgte hun Fox News-værten John Roberts. “Så langt er vi nået som samfund og inden for vores kultur.”

Efter sin eksamen fra University of Kentucky planlagde Gaines at forfølge en karriere inden for tandpleje. 

Men da Det Hvide Hus og andre opfordrer transkønnede atleter til at deltage i kvindesport, sagde den 22-årige, at hun har sat sine ambitioner på tandlægeskolen i bero for at gå ind for kvindelige atleter, der er bange for at sige fra.

“Folk er rædselsslagne, især ud fra min erfaring med at tale med andre NCAA-svømmere specifikt. Lia Thomass holdkammerater endda.”

“De får at vide, at deres skole har taget deres holdning til dem. De får at vide, hvis de føler sig utilpas ved at se mandlige kønsorganer i omklædningsrummet, de bør søge rådgivningsressourcer.” og fortsætter:

“De får at vide, at de aldrig vil komme i skole, hvis de udtaler sig,” sagde Gaines.

“Alle disse forfærdelige, forfærdelige ting, som ikke er sande. De får selvfølgelig at vide, at de vil blive kaldt en bigot og hadefulde og transfobiske, men det gør dig ikke til nogen af ​​de ting at anerkende, at der er to køn , du kan ikke ændre dit køn, og kvinder fortjener muligheder.”